Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Două femei, mamă şi fiică, găsite moarte într-o casă din Bârlad

Publicat:

Doua femei de 79, respectiv 59 de ani din municipiul Barlad au fost descoperite decedate in locuinta, vecinii fiind cei care au alertat autoritatile. Acestea locuiau intr-o casa de pe strada ”Slt. ”.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire macabra - Ramasitele unei femei disparute, gasite in stomacul unui piton

06:40, 04.07.2024 - Ramasitele unei femei disparute au fost gasite in stomacul unui piton, care o inghitise in intregime, a anuntat miercuri politia din provincia indoneziana Sulawesi de Sud (centru), informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Descoperire macabra intr-un camion frigorific: Opt persoane au fost gasite moarte

19:05, 17.06.2024 - Opt persoane au murit asfixiate intr-un TIR frigorific, anunta autoritatile, relateaza AFP. ”Soferul a gasit opt persoane inconstiente care se sufocau” intr-un TIR frigorific care le conducea la Hongzhuangyang, un oras situat in provincia Henan (centru), au anuntat duminica

FOTO Un barbat a murit, iar doua femei - mama și fiica - au ajuns la spital dupa un accident oribil

20:10, 16.06.2024 - Un barbat a murit, iar doua femei au ajuns la spital in urma unui accident rutier ce s-a produs, duminica seara, pe DN 29, intre localitațile Baisa și Vladeni, județul Botoșani. In eveniment au fost implicate un autoturism și o motocicleta.

Ultima ora MAE confirma ca cele doua femei moarte in Italia sunt romance

22:41, 02.06.2024 - Anunț de ultima ora de la Ministerul Afacerilor Externe! Cele doua femei disparute și gasite moarte in urma inundațiilor din Italia sunt romance. Autoritațile din Italia au facut verificari și au inștiințat autoritațile din Romania.

Tragedie in Italia: romancele luate de ape au fost gasite moarte

16:00, 02.06.2024 - Autoritațile din Orsaria di Premariacco (Udine) au anunțat descoperirea trupurilor a doi dintre cei trei tineri disparuți in apele raului Natisone. Bianca Doros și Patrizia Cormos au fost gasite duminica dimineața, in timpul operațiunilor de cautare desfașurate de pompieri și echipele de protecție civila.…

Cele doua tinere romance luate de viitura, in Italia au fost gasite moarte. Cristian este cautat in continuare

13:55, 02.06.2024 - Patrizia si Bianca, tinerele romance luate de ape in Italia, au fost gasite moarte, dupa ce ce au fost luate de apele raului Natisone. Cristian, tanarul de 25 de ani, este cautat in continuare de salvatori.

VIDEO | Doua femei, colege de serviciu la un restaurant din Barlad, și-au pierdut viața intr-un tragic accident

16:16, 11.05.2024 - DUREROS… O tragedie fara margini s-a petrecut noaptea trecuta pe DJ 243, in zona localitații Perieni, unde doua angajate ale complexului Lebada din Barlad, care se aflau intr-o mașina, au murit in urma unui accident rutier de grav. Bianca avea 24 de ani și era barmanița, iar colega sa de serviciu, Petronela,…

Lucruri pentru femei, gasite acasa și in mașina șoferului in care a urcat tanara insarcinata, disparuta la Orhei: Apelul poliției pentru a dezlega „misterul” barbatului

09:10, 20.04.2024 - In contextual dispariției tinerei de 19 ani, Ana -Maria Guju, de pe o strada din Orhei, dupa ce a urcat intr-o mașina de ocazie, poliția face apel catre cetațeni, in special femei, sa sesizeze de urgența oamenii legii daca au avut tangențe dubioase sau cu tenta infracționala cu acest barbat.


Ce parere ai despre aceasta stire?