Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doua cutremure au lovit Japonia: Cel putin noua oameni au murit si peste 800 au fost raniti

Publicat:

Cel putin noua persoane au murit, iar alte peste 800 au fost ranite dupa ce un cutremur a afectat sudul Japoniei joi, provocand daramarea a 19 case.

Cel putin noua oameni, cu varste cuprinse intre 29 si 94 de ani, si-au pierdut viata in orasul Mashiki, din apropiere de orasul Kumamoto, pe insula Kyushu, unde unda de soc s-a resimtit cel mai tare. Majoritatea victimelor sunt, insa, persoane in varsta, au anuntat autoritatile, relateaza News.ro, citand .

De altfel, mii de locuitori ai localitatii si-au petrecut noaptea de joi spre vineri in spatiu deschis, in…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zeci de tornade au facut prapad in SUA. Cel puțin 15 oameni au murit

09:01, 27.05.2024 - Cel putin 15 persoane au murit in sudul SUA, potrivit autoritatilor citate de media, dupa trecerea unor tornade puternice care au lovit statele Texas, Oklahoma si Arkansas in cursul noptii de sambata spre duminica, noteaza AFP, citata de Agerpres.

Peste 100 de oameni au murit in urma unei alunecari de teren in Papua Noua Guinee

08:45, 24.05.2024 - Peste 100 de persoane ar fi murit intr-o alunecare de teren care s-a produs vineri intr-o zona izolata din Papua Noua Guinee, a anuntat televiziunea ABC din Australia, citata de Associated Press și News.ro.

Acoperișul unei cladiri s-a surpat intr-o zona frecventata de mulți turiști pe Insula Mallorca. Cel puțin 4 oameni au murit

01:15, 24.05.2024 - Cel putin patru persoane au murit, iar cel puțin 12 au fost ranite dupa ce un acoperis s-a surpat intr-un imobil cu doua etaje pe Insula spaniola Mallorca, anunta joi salvatorii, relateaza AFP, preluat de News.ro.

Imagini terifiante! Un autobuz plin cu oameni a cazut in rau! Cel puțin o persoana a murit / FOTO

17:20, 10.05.2024 - Un incident tragic a avut loc astazi in orașul nostru, atunci cand un autobuz plin cu pasageri a cazut in rau. Imagini șocante surprinse de martori arata momentul impactului și eforturile disperate de salvare. Cel puțin o persoana a murit.

Cel putin 42 de oameni au murit in Kenya dupa ce un baraj de langa Nairobi s-a rupt

14:00, 29.04.2024 - Cel putin 42 de persoane au murit in Kenya, in urma ruperii unui baraj la nord de capitala Nairobi, anunta guvernatoarea locala, in timp ce in toata tara ploile diluviene cauzate de fenomenul climatic El Nino fac prapad, cu consecinte sangeroase, relateaza AFP, preluata de News.ro.

O tornada a facut ravagii in China. Cel puțin 5 oameni au murit, iar alți 33 au fost raniți

11:05, 28.04.2024 - Cel puțin cinci oameni au murit și 33 au fost raniți in China, dupa ce o tornada a facut ravagii, in apropiere de Hong Kong. Cerul s-a intunecat brusc in toiul zilei, o vijelie puternica a pornit, iar rafalele violente au inceput sa smulga acoperișuri. Tornada a lovit cu rafale de peste 250 de kilometri…

A murit Akebono, primul mare campion de sumo venit din afara Japoniei. Uriașul de peste 2 metri și 233 kg avea 54 de ani

13:35, 11.04.2024 - Legendarul Akebono Taro, primul „yokozuna” (cel mai inalt titlu din sumo) din istorie, nascut in afara Japoniei, s-a stins din viața la varsta de 54 de ani, in Tokyo, au anuntat Fortele armate ale Statelor Unite din Japonia.

A murit Akebono, primul campion de sumo nascut in afara Japoniei

13:20, 11.04.2024 - Akebono, pe numele sau adevarat Chad George Ha’aheo Rowan, a decedat in urma unei insuficiențe cardiace, la 54 de ani, intr-un spital din Japonia. American nascut in Hawaii, Akebono a devenit primul yokozuna care nu era nascut in Japonia, adica un mare maestru al acestui sport național nipon, cel mai…


Ce parere ai despre aceasta stire?