Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Donald Trump, MAI SĂRAC! Candidatul republican la Casa Albă a pierdut aproape UN MILIARD DE DOLARI

Publicat:

, care se lauda tot timpul cu averea sa, a mai "saracit" in ultimul an. , candidatul republican la a pierdut 800 de milioane de dolari, scrie Digi24.ro.

Principalul motiv ar fi devalorizarea proprietatilor sale imobiliare din . Din 28 de cladiri ale magnatului, 18 sunt cotate acum mai prost.

, care analizeaza averea lui Trump de trei decenii incoace, estimeaza ca, in prezent, are 3,7 miliarde de dolari.

, candidatul republican are 3 miliarde, in timp ce el spune ca detine 10 miliarde de dolari.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Trump. ”Zelenski, cel mai bun agent de vanzari”

17:15, 17.06.2024 - Fostul presedinte republican al SUA, Donald Trump, care urmareste realegerea in aceasta functie, l-a descris pe presedintele ucrainean Volodimir Zelenski drept „cel mai bun agent de vanzari” din randul politicienilor si a sugerat ca, daca in noiembrie castiga alegerile, ar putea sista ajutorul american…

Condamnare profitabila pentru Donald Trump - Donațiile pentru candidatul republican au explodat

20:20, 31.05.2024 - Condamnarea lui Donald Trump de catre juriul din New York a declanșat reacții diverse. In timp ce adeversarii sai au sarbatorit, susținatorii sai s-au mobilizat iar donațiile pentru campania electorala au explodat.

Trump cearta Europa pentru ca nu ajuta mai mult Ucraina: SUA au trimis deja peste 100 de miliarde de dolari

08:25, 19.04.2024 - Fostul presedinte american Donald Trump, candidat la Casa Alba, a afirmat joi ca SUA a ajutat Ucraina mai mult decat Europa și ii cere sa se „miste” si sa elibereze mai multe fonduri pentru țara invadata de Vladimir Putin, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

Donald Trump a depus o garanție de 175 de milioane de dolari și a evitat sechestrarea bunurilor

11:00, 02.04.2024 - Donald Trump a depus o garanție de 175 de milioane de dolari la New York. Candidatul republican la alegerile prezidențiale a evitat astfel sechestrarea bunurilor. Garanția a fost stabilita de un judecator in cadrul unui proces care i-a vizat pe Trump și c


Ce parere ai despre aceasta stire?