Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu la Hollywood! Noel Neill, alias Lois Laine din "Aventurile lui Superman", a murit

Publicat:

Fanii serialului "Aventurile lui Superman" sunt în doliu! care i-a dat viata pentru prima data personajului , în 1950, a murit.

Noel Neill, actrita care a interpretat-o pentru prima data de jurnalista în seria "Aventurile lui Superman" a murit la vârsta de 95 de ani.

Neil a încetat din viata duminica, la domiciliul ei din Tucson, Ariz, dupa o lunga lupta cu boala. Anuntul a fost facut de managerul ei, , potrivit hollywoodreporter.com.

Noel Neill este o actrita americanca…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu imens in lumea filmului! Actrița din The Shining a murit in somn

18:45, 11.07.2024 - Actrița emblematica, in varsta de 73 de ani, care a interpretat-o ​​pe Wendy Torrance in legendarul film de groaza din 1980 cu Stanley Kubrick, a murit in somn. „Draga mea, partener de viața și prieten minunat ne-a parasit. Prea multa suferința in ultima vreme, acum e libera. Zboara departe, frumoasa…

Doliu la Vama: Locotenent-colonelul Alexei Vacarița s-a stins din viața, la 48 de ani. Mesajul de condoleanțe al colegilor

13:30, 08.07.2024 - Locotenent-colonelul Serviciului Vamal, Alexei Vacarița, s-a stins din viața la varsta de 48 de ani. Anunțul trist a fost facut de catre responsabilii de la Vama, care au trasnmis un mesaj de condoleanțe apropiaților funcționarului vamal.

Doliu in lumea filmului. Un celebru actor a murit. Medicii nu au nicio explicatie cu privire la ceea ce s-a intamplat“

15:05, 06.07.2024 - Actorul american Mike Heslin, care apare in serialul "Special Ops: Lioness", a murit la varsta de 30 de ani.Anuntul a fost facut pe Instagram sotul sau Nicolas James Wilson. "Mike era tanar, avea o sanatate perfecta, iar medicii nu au nicio explicatie cu privire la ceea ce s a intamplat", scrie el in…

Doliu in lumea sportului din Romania! A murit un antrenor legendar. S-a stins din viața la varsta de 88 de ani / FOTO

18:05, 01.07.2024 - Lumea sportului din Romania e in doliu! Un antrenor legendar s-a stins din viața la varsta de 88 de ani. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de reprezentanții Federatiei Romane de Fotbal.

Doliu la Hollywood. A murit actorul Donald Sutherland / "A iubit ceea ce a facut și a facut ceea ce a iubit"

08:20, 21.06.2024 - Actorul canadian Donald Sutherland, o legenda la Hollywood, a murit, joi, la varsta de 88 de ani, dintre care aproximativ 50 de ani i-a petrecut in industria cinematografica. Anuntul decesului a fost facut de fiul actorului. 

Doliu in lumea jurnaliștilor romani. A murit Mircea Carp, vocea de la Europa Libera

11:25, 08.06.2024 - Este doliu in lumea romaneasca a jurnaliștilor. Mircea Carp, una dintre cele mai mari voci de la Europa Libera, s-a stins din viața la venerabila varsta de 101 ani. Anunțul a fost facut de catre Carmen Grigoraș, colaboratoarea sa apropiata. A murit jurnalistul Mircea Carp Mircea Carp, renumitul jurnalist…

Mama gimnastei Gina Gogean a murit in teribilul accident rutier de la Galați. Sora campioanei se lupta intre viața și moarte.

19:25, 26.05.2024 - Doliu in familia fostei mari gimnaste Gina Gogean. Mama sa a murit intr-un accident provocat chiar de sora sportivei, care a adormit la volan si s-a izbit cu masina de un tir la Piscu, in judetul Galați.

Medicul Naționalei feminine de fotbal a murit chiar in ziua de Paști

09:35, 06.05.2024 - Doliu in fotbalul romanesc. Doctorul Naționalei Romaniei de Fotbal Feminin a decedat chiar in ziua de Paști. Doamna Dr. Cornelia Ionescu a lucrat peste 30 de ani pentru echipa naționala a Romaniei. Anunțul a fost facut pe pagina de Facebook a echipei Naționale de Fotbal Feminin a Romaniei. Doamna Dr.…


Ce parere ai despre aceasta stire?