Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în lumea manelelor! Un celebru lăutar s-a stins din viață

Publicat:

Doliu in lumea manelelor, asta dupa ce un artist a stins din viața dupa o lupta cu cancerul. Familia, dar și apropiații sunt șocați de vestea morții, iar pe rețelele de socializare au transmis numeroase mesaje. Iata despre cine este vorba!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea cinematografiei. Actorul Mike Heslin s-a stins din viața la doar 30 de ani

16:36, 06.07.2024 - Un mare actor in varsta de doar 30 de ani s-a stins din viața in mod subit, iar medicii nu au nicio explicație. Mike Heslin este cunoscut pentru rolul sau in serialul „Special Ops: Lioness”. A murit actorul Mike Heslin Mike Heslin este unul dintre cei mai celebri actori. In varsta de doar 30 de […]…

Lumea filmului, in doliu! S-a stins din viața un actor extrem de iubit: „Noapte buna, dulce prinț” / FOTO

21:05, 01.07.2024 - Este doliu in lumea filmului! S-a stins din viața, la varsta de 80 de ani, un actor extrem de iubit. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de creatorul de moda Jeffrey Banks, prin intermediul rețelelor sociale.

Doliu in lumea filmului! S-a stins din viața un actor indragit din "Pirații din Caraibe". A fost atacat de un rechin / FOTO

13:10, 24.06.2024 - Lumea filmului e in doliu! Un actor exrem de indragit din "Pirații din Caraibe" s-a stins din viața in timp ce facea surfing in Hawaii. Potrivit informațiilor din presa internaționala, starul a fost atacat de un rechin.

Doliu in lumea muzicii de petrecere. Un cunoscut lautar s-a stins din viața dupa ce a pierdut lupta cu o boala grea: "Dumnezeu sa te ierte..." / FOTO

13:06, 17.06.2024 - Lumea muzicii de petrecere din Romania e in doliu! S-a stins din viața un cunoscut lautar, dupa o lupta grea cu boala. Acesta se afla sub supravegherea cadrelor medicale, insa, din nefericire, viața lui nu a putut fi salvata.

Doliu in lumea muzicii. Un lautar celebru a murit dupa o lupta crancena cu boala

14:41, 16.06.2024 - Marius Baiazid a murit in aceasta dimineața dupa o lupta crancena cu o boala nemiloasa. Cantarețul era internat la Spitalul Municipal din București de la inceputul lunii dupa a inceput sa se simta tot mai rau.Familia, apropiații și fanii se rugau pentru sanatatea lui in mediul online. 

Doliu in lumea filmului! S-a stins din viața un celebru actor din Game of Thrones / FOTO

09:05, 08.05.2024 - Ian Gelder, actorul britanic cunoscut mai ales pentru rolul lui Kevan Lannister din "Game of Thrones", a murit luni din cauza unor complicații cauzate de un cancer al cailor biliare. Avea 74 de ani.

Tragedie in familia unui celebru fotbalist! Fiul sportivului s-a stins din viața la doar 1 an și 3 luni 

13:01, 30.04.2024 - Drama in familia unui celebru fotbalist! Fostul campion UFC, Francis Ngannou, a confirmat moartea fiului sau in varsta de doar 1 an și trei luni, prin intermediul unui mesaj pe care l-a publicat pe pagina personala de Facebook. Sportivul a cerut sfaturi celor care il urmaresc, menționand ca nu știe…

Doliu in lumea teatrului din Romania! Un cunoscut actor s-a stins din viața la varsta de 78 de ani / FOTO

16:45, 13.04.2024 - Lumea teatrului din Romania e in doliu! A murit Constantin Cojocaru. Cunoscutul actor s-a stins din viața la varsta de 78 de ani. Tristul anunț al trecerii lui in neființa a fost facut de reprezentanții Teatrului Odeon.


Ce parere ai despre aceasta stire?