Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu in fotbalul romanesc: A murit Remus Campeanu, legenda a clubului Universitatea Cluj

Publicat:

a fost jucator si presedinte la . Fotbalul romanesc este din nou in doliu, dupa ce s a stins din viata, la varsta de 82 de ani, , legenda a clubului . a fost jucator timp de 14 ani la U Cluj evoluand ca fundas stanga , iar apoi a activat si ca presedinte al gruparii, intre 1975 si 1989. Numele lui este sinonim cu ceea ce inseamna FC , cu spiritul si cu principiile acestui club.Si a de ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in fotbalul romanesc! A murit Jackie Ionescu, fost mare antrenor la Poli Timișoara și Corvinul Hunedoara

09:45, 01.07.2024 - Ion V. Ionescu, fost antrenor caștigator al Cupei Romaniei cu Politehnica Timișoara in anul 1980, a decedat duminica seara, in jurul orei 22:00, la varsta de 88 de ani, potrivit GSP.Cel cunoscut ca „Jackie” Ionescu implinise pe 2 mai varsta de 88 de ani.

Doliu in fotbalul romanesc! A murit fostul mare antrenor Ion V. Ionescu

09:26, 01.07.2024 - Ion V. Ionescu, fost antrenor caștigator al Cupei Romaniei cu Politehnica Timișoara in anul 1980, a decedat duminica seara, in jurul orei 22:00, la varsta de 88 de ani. Cel cunoscut ca „Jackie” Ionescu implinise pe 2 mai varsta de 88 de ani. De-a lungul vieții sale a avut o cariera solida ca mijlocaș…

VIDEO Doliu in fotbalul internațional: A murit un jucator care a evoluat 8 ani pentru naționala țarii sale

12:40, 28.06.2024 - Fostul international camerunez Landry Nguemo a decedat joi, la varsta de 38 de ani, intr-un accident de circulatie produs intre Yaounde si Bafoussam, a indicat Federatia cameruneza de fotbal (FECAFOOT) pe pagina sa de Facebook, informeaza AFP.

Doliu in fotbalul romanesc - Soția unui antrenor a murit la doar 47 de ani

11:15, 02.06.2024 - Oana Alina, soția antrenorului roman Florin Pirvu (49 de ani), a murit la varsta de 47 de ani.Anunțul a fost facut de FC Voluntari sambata, 1 iunie, formație pe care Florin Pirvu a preluat-o in luna martie a acestui an.

VIDEO Doliu imens in fotbalul mondial: O legenda a clubului AC Milan a murit. A marcat in celebrul 'Meci al Secolului'

18:40, 21.05.2024 - Karl-Heinz Schnellinger, o figura emblematica a fotbalului german și unul dintre cei mai apreciați fundași ai generației sale, a incetat din viața la varsta de 85 de ani, in Milano, marți. Schnellinger a avut o cariera impresionanta atat la nivel de club, cat și la echipa naționala a Germaniei de Vest.

Doliu in fotbalul romanesc: A murit un fost patron de club din Superliga - Era considerat cel mai excentric finanțator

19:30, 21.04.2024 - Este  zi de doliu in fotbalul romanesc, deoarece Liviu Galan, fostul finanțator al echipei FC Național, a incetat din viața. Vestea trista a decesului sau a fost anunțata public de Liga Profesionista de Fotbal. In prezent, nu sunt cunoscute motivele pentru care acest milionar și-a pierdut viața.

A murit fiul primului președinte al Republicii Moldova

10:20, 18.04.2024 - Doliu in familia fostului primului președinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur. La data de 15 aprilie, a murit fiul primului președinte, Vitalie Snegur. Anunțul a fost facut de catre Inaltpreasfintitul Petru, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, intr-un mesaj de condoleanțe publicat in rețelele…

Doliu la Dinamo: Un legendar jucator a murit, dupa zeci de zile in care a stat in spital

16:55, 10.04.2024 - E doliu la Dinamo! Un important jucator al legendarei echipe a muri! Vestea a fost data de echipa! Marian Costea a fost un important jucator de hochei al Dinamo. Acesta s-a stins din viața la 71 de ani. Era deja internat in spital, insa a fost ținut in viața cu ajutorul aparatelor.


Ce parere ai despre aceasta stire?