Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în familia primarului comunei Vãleni

Publicat:

DURERE…Momente dureroare pentru primarul , care si-a condus tatal pe ultimul drum. Sute de persoane i-au fost alaturi si au participat la inmormantare. La 75 de ani, a fost rapus de o boala la plamani si si-a gasit sfarsitul pe patul de . “In 2015 am condus, pe ultimul [...]

Citeste articolul mai departe pe vrn.ro…  

Sursa articol: vrn.ro


Stiri pe aceeasi tema

TRAGEDIE in familia primarului din Sanmihaiu de Campie! Fiul sau a fost gasit fara viața

20:50, 30.07.2024 - Astazi, unicul fiu al primarului din Sanmihaiu de Campie a fost gasit fara viața. Se pare ca acesta a decedat in somn, fiind gasit fara suflare chiar in patul sau. La fața locului a intervenit un echipaj SMURD, care, insa a fost nevoit sa declare decesul. Tragedie in familia lui Ioan Mate, primarul…

Andrei Versace, condus pe ultimul drum! Imagini exclusive de inmormantarea influencerului

13:45, 24.07.2024 - Andrei Versace este condus astazi, 24 iulie 2024, pe ultimul drum. Familia isi va lua ramas bun pentru totdeauna de la influencerul Andrei Parvan, cunoscut drept Andrei Versace. Spynews are imagini in exclusivitate de la inmormantarea barbatului. 

Cand va fi inmormantat Marius Baiazid, lautarul mort dupa lupta cu o boala necruțatoare. Rasturnarea de situație cu privire la ziua in care va fi condus pe ultimul drum

21:20, 18.06.2024 - Marius Baiazid a murit ieri, lasand in urma un gol imens. Lautarul a lasat in urma trei copii, care acum il plang pe tatal lor. Familia se pregatește de cel mai greu moment: ziua in care va fi inmormantat.

Arcadie Spoiala va fi condus pe ultimul drum la Soroca: „Veniți sa-i spuneți sufletului lui ce frumos a pașit in aceasta lume”

08:05, 14.06.2024 - Arcadie Spoiala va fi condus pe ultimul drum sambata, 15 iunie, la Soroca, acolo unde s-a nascut și a copilarit. „Cine poate și dorește, veniți sa-i spuneți sufletului lui ce frumos a pașit in aceasta lume”, a scris fratele sau Dumitru Spoiala.

Cum a reacționat familia Raisei, dupa ce a aflat ca a fost gasita moarta! Cu toții au sperat pana in ultimul moment ca fetița din Dolj va supraviețui: ”E vie?”

14:45, 28.05.2024 - Raisa, fetița disparuta in Dolj, a fost gasita moarta. Familia ei a sperat pana in ultimul moment ca va fi o poveste cu final fericit, dar iata ca lucrurile nu au decurs cum și-au dorit. Astazi au primit cu toții vestea tulburatoare ca fetița a fost gasita moarta. Iata cum au reacționat!

VIDEO 'Ultimul dans' pentru Generația de Aur: Voi chiar meritați statuie - Momente emoționante pe Arena Naționala

23:25, 25.05.2024 - Generatia de Aur a facut spectacol in meciul sau de adio, sambata seara, pe Arena Nationala, invingand selectionata Legendelor Lumii, cu scorul de 3-2.Golurile tricolorilor au fost marcate de Panduru, Hagi si Galca.

Familia tinerei ucise de iubit, declarații sfașietoare dupa crima din Sibiu: „Cand am auzit...”. Mama ei urmeaza sa vina din Italia pentru inmormantare

20:06, 19.05.2024 - Momente cumplite pentru familia tinerei ucise de iubit, in Sibiu. Apropiații Florentinei spun ca nu știau de relația ei cu cel care a omorat-o, ci știau doar ca s-a angajat in Sibiu, fata fiind de loc din Brașov. Mama ei se pregatește sa vina in Romania pentru inmormantare.

Alina Marymar, copleșita de durere, la mormantul nepotului ei, in noaptea de Inviere: „Nu realizez...”. Lucas a fost condus pe ultimul drum acum cateva zile / FOTO

14:10, 05.05.2024 - Familia lui Tzanca Uraganu și a Alinei Marymar trece prin momente grele, dupa moartea lui Lucas. Nepotul brunetei, pe care l-a considerat mereu propriul copil, a fost inmormantat in urma cu cateva zile, iar ieri, in noaptea de Inviere, a fost, din nou, la locul de veci.


Ce parere ai despre aceasta stire?