Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DOLIU ÎN CINEMATOGRAFIE Anouk Aimée, legendara actriță, a murit la 92 de Ani

Publicat:

este cunoscuta pentru rolul sau iconic in filmul „Un barbat și o femeie”, in care a jucat alaturi de Jean-Louis Trintignant The post DOLIU IN CINEMATOGRAFIE , legendara actrița, a murit la 92 de Ani first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Doliu in cinematografie: a murit un celebru luptator și actor de seriale

21:25, 21.06.2024 - Taylor Wily, fostul luptator de sumo care s-a facut remarcat in serialul "Hawaii Five-0", care se difuzeaza și in Romania, precum și in proiecte precum "Forgetting Sarah Marshall", a murit joi la varsta de 56 de ani. Inca nu a fost dezvaluita cauza decesului.

Doliu in lumea cinematografiei. Inca o legenda a filmului s-a stins, actrița Anouk Aimee a murit la 92 de ani

20:26, 18.06.2024 - Anouk Aimee, o mare actrița franceza, a incetat din viața la varsta de 92 de ani. Vestea trista a fost facuta publica de catre fiica sa, Manuela Papatakis, pe rețelele de socializare. A murit o celebra actrița Anouk Aimee este celebra pentru rolul sau in filmul „Un barbat și o femei”, alaturi de care…

Doliu in lumea filmului. S-a stins din viața inca o legenda a cinematografie, Nicholas Ball a murit la 78 de ani

11:25, 08.06.2024 - Este, din nou, doliu in lumea filmului, dupa anunțul despre faptul ca s-a stins din viața inca o legenda a cinematografie. Din pacate, Nicholas Ball a murit la 78 de ani. Este, din nou, doliu in lumea filmului! Actorul Nicholas Ball a murit la varsta de 78 de ani, a anunțat agentul sau. Starul l-a […]…

Doliu in lumea afacerilor din Romania. A murit fondatorul unei importante companii din Moldova

12:50, 02.05.2024 - Alexandru Alexandrov, unul dintre cei mai influenți antreprenori din peisajul post-decembrist al Romaniei, s-a stins din viața dupa o lupta indelungata cu o boala cronica. Cunoscut ca fiind „parintele" companiei Alex, el a fost o figura emblematica in ind

Doliu la Ialoveni. A murit directorul Casei de Cultura „Andrei Ungureanu”: „Timpul ne fura oamenii dragi, dar niciodata amintirea lor”

18:45, 27.04.2024 - Anatol Postica, directorul Casei de Cultura „Andrei Ungureanu” din Ialoveni, a decedat. Anunțul trist a fost facut de catre reprezentanții Primariei Ialoveni, care au venit cu un mesaj de condoleanțe familiei indurerate, dar și au anunțat ca, in legatura cu moartea acestuia, in orașul Ialoveni vor fi…

Doliu in justiție: a murit cel mai longeviv procuror din țara

21:10, 15.04.2024 - Doliu in justiție: a murit cel mai longeviv procuror din țara!Cel mai longeviv procuror din țara, Pavel Palcu, a decedat la varsta de 70 de ani. De precizat e ca in decembrie 2023 a suferit un atac vascular cerebral.

CINEMATOGRAFIE Realitatea Jurassic Park prinde viața

08:05, 10.04.2024 - Realitatea depașește ficțiunea! Jurassic Park devine o posibilitate reala, datorita Inteligenței Artificiale. The post CINEMATOGRAFIE Realitatea Jurassic Park prinde viața first appeared on Informatia Zilei .

Fostul iubit al Cristinei Cioran, in doliu. Mama lui Alex Dobrescu a murit: „Iți mulțumesc pentru tot” / FOTO

10:20, 02.04.2024 - Fostul iubit al Cristinei Cioran nu trece prin cea mai buna perioada. Alex Dobrescu este in doliu, dupa ce mama lui a murit. Tot el a fost cel care a postat un mesaj emoționant in memoria femeii care i-a dat viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?