Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi vulcani au erupt în Indonezia pe insule diferite, trimiţând în atmosferă coloane de cenuşă (VIDEO)

Publicat:

Doi vulcani de pe insule separate din Indonezia au erupt marti, trimitand in atmosfera coloane de cenusa, informeaza DPA. Este vorba de muntele Sinabung de pe insula Sumatra și muntele Merapi de pe insula centrala Java, potrivit Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Taxi și 3 Sud Est au concertat la aceeași ora in locuri diferite la Targu Mureș

13:10, 29.06.2024 - Atmosfera placuta la Zilele Targu Mureșene in toate locațiile in care au fost organizate evenimente descrise de imaginile de mai jos. Totuși a fost de neințeles de ce doua formații cunoscute, din cauza intarzierilor au concertat fix la aceeași ora, mureșenii fiind nevoiți sa aleaga doar unul dintre…

Vulcanul Ibu a erupt, proiectand o coloana de cenusa in atmosfera

09:55, 04.06.2024 - Vulcanul Ibu din Indonezia a erupt marti, proiectand in atmosfera o coloana densa de cenusa care s-a ridicat pana la cinci kilometri deasupra craterului, a precizat agentia de vulcanologie, insa nu au fost raportate evacuari pana la aceasta ora, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Alerta la cel mai inalt nivel in Indonezia, dupa ce vulcanul Ibu a erupt

10:10, 19.05.2024 - Vulcanul Ibu a erupt sambata pe insula Halmahera, in estul Indoneziei, unde este alerta la cel mai inalt nivel. Șapte sate au fost evacuate, au anuntat duminica autoritatile locale, citate de Reuters.

Vulcanul Ibu intra in eruptie in Indonezia si arunca in atmosfera o coloana de cenusa de cinci kilometri inaltime / VIDEO

11:35, 13.05.2024 - Vulcanul Ibu, situat pe Insula Halmahera, in estul Indoneziei, a intrat in eruptie luni si a aruncat in atmosfera o coloana uriasa de cenusa, inalta de cinci kilometri, informeaza news.ro. Autoritatile au ridicat saptamana trecuta la al doilea cel mai ridicat nivel alerta.

Zeci de morți in urma unor alunecari de teren cu lava rece pe insula indoneziana Sumatra VIDEO

10:50, 13.05.2024 - Sunt peste 40 de morți și aproape 20 de oameni sunt dați disparuți dupa ce ploile musonice au declanșat inundații fulgeratoare, trimițand torente de material vulcanic și noroi pe versanții vulcanului Merapi.

VIDEO Un urangutan ranit a fost vazut folosind o planta pentru a-și vindeca rana

23:25, 02.05.2024 - Un urangutan de Sumatra din Indonezia s-a tratat folosind o pasta facuta din plante pentru a vindeca o rana mare de pe obraz, spun oamenii de știința, relateaza BBC. Este pentru prima data cand un animal din salbaticie este inregistrat tratand o rana cu o planta medicinala.

Cutremur cu magnitudinea 6,5 in largul insulei Java din Indonezia

21:30, 27.04.2024 - Cutremurul, evaluat de Serviciul de prospectare geologica al Statelor Unite (USGS) la o magnitudine de 6,1, a fost resimtit pana in capitala Jakarta, unde au fost evacuate cladiri, si in apropierea orasului Bandung, relateaza AFP preluat de Agerpres.Nu a fost declansata nicio avertizare de tsunami,…

Vulcanul a erupt! Norul de cenusa se intinde pe 1 kilometru. Alerta de tsunami! (VIDEO)

11:30, 18.04.2024 - Alerta a fost ridicata la cel mai inalt nivel, iar autoritațile au evacuat 11.000 de localnici. Toate acestea dupa ce vulcanul a erupt. Asadar, este alerta de tsunami in Indonezia, dupa ce erupția vulcanului Ruang s-a intensificat. Autoritațile au ridicat nivelul de alerta Autoritațile au ridicat nivelul…


Ce parere ai despre aceasta stire?