Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi soți din Târgu Jiu au murit într-un accident în Vâlcea, după ce s-au răsturnat cu mașina într-un șanț

Publicat:
Doi soți din Târgu Jiu au murit într-un accident în Vâlcea, după ce s-au răsturnat cu mașina într-un șanț

Un accident cumplit a avut loc luni, in localitatea Alunu din județul Valcea. Doi soți din au murit dupa ce autoturismul in care se aflau s-a rasturnat. Un barbat de 64 de ani și o femeie de 60 de ani, soț și soție, din , județul Gorj, au murit, luni, dupa ce mașina in care se aflau s-a rasturnat intr-un șanț, in localitatea Alunu, județul Valcea.

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol si foto: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Foto: ACCIDENT MORTAL la ALUNU: Un barbat și o femeie din Targu-Jiu au decedat, dupa ce s-au rasturnat cu mașina

16:40, 24.06.2024 - La data de 24 iunie a.c., dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Valcea a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul ca, pe DJ 605C, in localitatea Alunu, a avut loc un eveniment rutier. De indata, la fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Berbești,…

Foto: ACCIDENT MORTAL la ALUNU

16:36, 24.06.2024 - La data de 24 iunie a.c., dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Valcea a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul ca, pe DJ 605C, in localitatea Alunu, a avut loc un eveniment rutier. De indata, la fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Berbești,…

Autocar cu zeci de elevi, implicat intr-un grav accident in județul Valcea. Un tanar de 22 de ani a murit

09:20, 15.06.2024 - Un autocar plin cu elevi a fost implicat, sambata, intr-un accident rutier pe DN 67, in judetul Valcea. S-a ciocnit cu un autoturism, soferul acestuia fiind declarat decedat. Trei copii si soferul autocarului au fost transportati la spital.

Accident noaptea trecuta pe DN 7. Șoferul a murit și pasagerii sunt la spital, dupa ce mașina s-a rasturnat

09:10, 13.06.2024 - Noaptea trecuta, in jurul orei 00:00, ISU Dambovița  a fost solicitat sa intervina in cazul unui eveniment rutier pe DN 7, in comuna Matasaru, unde un autoturism a ieșit in afara parții carosabile. Detașamentul de Pompieri Gaești a intervenit cu o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare și…

Accident ingrozitor in Valcea. Un barbat de 45 de ani a murit pe loc. Mașina pe care o conducea s-a facut praf / FOTO

16:41, 26.05.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs, duminica dupa amiaza, in Valcea. Un barbat la varsta de 45 de ani a murit pe loc, in urma impactului cu un cap de pod. Traghedia s-a produs pe DN 67, in zona localitații Mihaești. Mașina pe care o conducea s-a facut praf.

Accident teribil in Dolj! O femeie a murit si alte doua au fost ranite, dupa ce o masina a intrat pe trotuar

12:55, 10.04.2024 - Un accident foarte grav a avut loc miercuri in județul Dolj. Din pacate, o femeie și-a pierdut viața. Alte doua victime au avut nevoie de ingrijiri medicale. Trei femei au fost lovite, miercuri dimineața, de o mașina al carei șofer ar fi pierdut controlul direcției și a intrat pe un trotuar din Bailesti,…

FOTO – Sange pe șoselele din Romania: alți doi tineri au murit intr-un accident crunt

09:55, 07.04.2024 - Doi tineri au murit in urma unui accident rutier produs duminica pe o șosea din județul Valcea, informeaza Mediafax. O adolescenta a ajuns la spital. Mașina in care se aflau cei trei a lovit un autoturism staționat și un stalp.

Intre tragedie și comedie. Cu proprietarul in arest la domiciliu, mașina fostului prefect de Gorj a fost implicata intr-un accident (FOTO)

09:25, 07.04.2024 - Mașina lui Dan Ilie Morega a fost implicata intr-un accident. De data aceasta, insa, fostul prefect aflat in arest la domiciliu nu se mai afla la volan. Autoturismul a fost lovit in timp ce se afla in parcare.Mașina de lux a baronului de Gorj era parcata pe o strada din Targu-Jiu.


Ce parere ai despre aceasta stire?