Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi moldoveni, arestați la Paris pentru „conspirație criminală”. Au vandalizat sediul Le Figaro cu mesaje despre Ucraina

Publicat:

Doi cetațeni din au fost puși sub acuzare și arestați preventiv la Paris pentru desenarea cu spray a șase sicrie pe fațada sediului cotidianului , insoțite de mesaje despre Ucraina.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi moldoveni, arestați preventiv in Franța: Au desenat sicrie pe fațada sediului Le Figaro, cu referința la ajutorul Parisului pentru Kiev

16:31, 23.06.2024 - Doi cetațeni ai Republicii Moldova au fost inculpați și arestați preventiv sambata la Paris, suspectați fiind ca ar fi desenat cu spray șase sicrie pe fațada cotidianului Le Figaro, alaturi de un mesaj despre Ucraina, relateaza AFP, citat de Hotnews.ro .

Cetațeni moldoveni reținuți la Paris, eliberați

23:40, 12.06.2024 - Cei trei cetațeni moldoveni care au fost reținuți la Paris fiind suspectați ca au desenat pe ziduri sicrie cu inscripția „Soldat francez in Ucraina” au fost eliberați. Aceștia au fost obligați sa munceasca in folosul comunitații și sa achite o amenda de 15.000 de euro. Intr-un raspuns oferit Europei…

VIDEO Trei moldoveni au fost arestati in Franta: Au mazgalit pe zidurile din Paris sicrie insotite de cuvintele 'soldati francezi in Ucraina'

21:20, 08.06.2024 - Trei persoane din Republica Moldova au fost retinute si plasate in arest la Paris, fiind suspectate ca au aplicat pe ziduri sabloane de tip graffiti ce reprezinta sicrie, insotite de mentiunea "Soldat francez in Ucraina", potrivit BFMTV.

FOTO Scandal politic provocat de trei moldoveni la Paris! Au fost arestați dupa ce au aplicat pe ziduri graffiti cu sicrie la adresa soldaților francezi

16:55, 08.06.2024 - Trei persoane, de nationalitate moldoveneasca, posibili rusofili, au fost arestate in cursul noptii de vineri spre sambata in Paris, Franța. Aceștia sunt suspectați ca ar fi autorii unor graffiti ce reprezinta niște sicrie  insoțite de mesajul „Soldat francez in Ucraina” la Paris, conform bfmtv.com.

Trei moldoveni, arestați in Franța: Ar fi aplicat pe ziduri, in Paris, graffiti cu sicrie și mesajul „soldat francez in Ucraina”

16:30, 08.06.2024 - Trei persoane din Republica Moldova au fost retinute si plasate in arest la Paris, fiind suspectate ca au aplicat pe ziduri sabloane de tip graffiti ce reprezinta sicrie, insotite de mentiunea "soldat francez in Ucraina", potrivit BFMTV, scriu stirileprotv.ro .

Trei persoane din R. Moldova, arestate in Franța: Ar fi aplicat pe ziduri, in Paris, graffiti cu sicrie și mesajul „soldat francez in Ucraina”

16:15, 08.06.2024 - Trei persoane din Republica Moldova au fost retinute si plasate in arest la Paris, fiind suspectate ca au aplicat pe ziduri sabloane de tip graffiti ce reprezinta sicrie, insotite de mentiunea "soldat francez in Ucraina", potrivit BFMTV, scriu stirileprotv.ro .

(video) Cinci sicrie pline cu gips au fost amplasate langa Turnul Eiffel, infașurate in steaguri: Ce mesaje conțineau

20:40, 03.06.2024 - Poliția a arestat trei persoane dupa ce cinci sicrie au fost gasite langa Turnul Eiffel din Paris, infașurate in steaguri franceze pe care era scris „Soldați francezi in Ucraina”, au declarat duminica surse apropiate de acest caz, pentru AFP, scrie hotnews.ro .

Ciți bani va mai aloca Moldova avocaților in dosarul Energoalliance

18:30, 22.04.2024 - Republica Moldova va aloca inca 50.000 de dolari firmei de avocatura DLA Piper France LLP (Paris) și Biroului de avocatura ACI Partners (Moldova) drept plata pentru reprezentarea intereselor Republicii Moldova la Curtea de Justiție a Uniunii Europene in dosarele LLC SPC "Stileks" (succesorul legal al…


Ce parere ai despre aceasta stire?