Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi deputați PC vor ca partidul să își asume doctrina de dreapta tradițională

Publicat:

Deputații PC și Ovidiu Raețchi susțin ca partidul ar trebui sa iși asume doctrina de dreapta tradiționala și sa analizeze formule de alianța cu formațiuni din aceeași zona a spectrului politic.

Foto: (c) ALEX TUDOR/AGERPRES ARHIVA

Deputații conservatori și Ovidiu Alexandru Raețchi au semnat și remis presei, sâmbata, un comunicat în care afirma ca este, în mod natural, un partid de dreapta, care ar trebui sa renunțe la caracterul de partener politic de rang secund al stângii…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

UN MODEL DE GUVERNARE PENTRU AUR In Olanda a fost investit cel mai dur guvern de dreapta

10:55, 03.07.2024 - Reglementarile de mediu pentru fermieri ar trebui sa fie relaxate și subvențiile pentru energia durabila ar trebui eliminate. The post UN MODEL DE GUVERNARE PENTRU AUR In Olanda a fost investit cel mai dur guvern de dreapta first appeared on Informatia Zilei .

Cutremur politic in Franța. Extrema dreapta la un pas de a prelua puterea

08:25, 01.07.2024 - Franța se afla in fața unui moment istoric fara precedent, dupa ce partidul de extrema dreapta Adunarea Naționala (RN) a obținut o victorie surprinzatoare in primul tur al alegerilor parlamentare.

Parlamentul pune la cheltuiala romanii: centralele de apartament vor trebui inlocuite daca sunt “ineficiente”

11:21, 28.06.2024 - Deputații au adoptat in mod decizional un proiect de lege care aduce modificari semnificative Legii 372/2005 privind performanța energetica a cladirilor. Acest proiect de lege, care urmeaza sa fie promulgat, introduce noi cerințe stricte pentru centralele de apartament pe gaz, vizand creșterea eficienței…

Adrian Pițigoi, o analiza a rezultatului alegerilor din 9 iunie: ”Transparența ar trebui sa fie o prioritate in noul mandat”

18:31, 18.06.2024 - De la prezența la vot, la rezultatul alegerilor europarlamentare și cele pentru județ, fostul viceprimar al municipiului Câmpina a facut o analiza asupra fiecarui segment de vot în parte.Mult mai detaliate au fost lucrurile în privința votului de la alegerile locale, adica pentru funcția…

'Cutremur' politic in UK: Partidul antimigratie al lui Farage, peste partidul lui Sunak in intentiile de vot

14:50, 14.06.2024 - Partidul Conservator (Tories) al premierului britanic Rishi Sunak este devansat pentru prima oara intr-un sondaj de catre Partidul Reform UK (antimigratie) al lui Nigel Farage, iar Institutul YouGov evoca un ”cutremur” in pofida unui scor strans intre cele doua formatiuni, relateaza AFP.

Viktor Orban comenteaza rezultatul alegerilor europene: „Peisajul politic european s-a mutat spre dreapta si spre pace”

23:06, 10.06.2024 - Viktor Orban, prim-ministrul guvernului Ungariei si liderul UE cel mai apropiat de Kremlin, a comentat, luni seara, rezultatul alegerilor pentru Parlamentul European, afirmand ca „peisajul politic european s-a mutat spre dreapta si spre pace”.

Extrema dreapta in ascensiune: Cum arata peisajul politic european dupa alegerile europarlamentare din 2024

09:36, 10.06.2024 - Rezultatele parțiale ale alegerilor din Uniunea Europeana au aratat ca partidele de centru inca pastreaza o majoritate clara in Parlamentul European, dar extrema dreapta a inregistrat progrese semnificative in Franța și Germania.

„Ar trebui sa-i fie rușine”. Israelul il ataca pe Erdogan dupa intalnirea acestuia cu șeful politic al Hamas

19:20, 21.04.2024 - Ministrul de externe al Israelului a reacționat cu furie la decizia președintelui Turciei, Erdogan, de a-l primi pe șeful politic al Hamas la Istanbul și de a discuta cu acesta in cadru oficial, relateaza The Guardian. „Lui Erdogan ar trebui sa-i fie rușine”, a comentat Israel Katz intr-o postare pe…


Ce parere ai despre aceasta stire?