Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi barbati inarmati cu cutite ce au luat cinci ostatici intr-o biserica din Franta. Preotul a fost decapitat

Publicat:

Doi barbati inarmati cu cutite au luat marti ostatici mai multi oameni intr-o biserica din localitatea Saint-Etienne-du-Rouvray din regiunea franceza Normandia. In urma asaltului politiei, cei doi ar fi fost impuscati mortal. Preotului de 86 de ani i s-a taiat gatul dupa ce atacatorii au strigat Daesh. Potrivit presei franceze, cel putin unul dintre ei avea pe cap un acoperamant musulman. Un alt ostatic se zbate intre viata si moarte. Transmisiune LIVE de la fata locului:   UPDATE 13.35 Vaticanul a condamnat “uciderea barbara” a preotului din biserica franceza, spunand ca atacul este si mai odios…

Citeste articolul mai departe pe ph-online.ro…  

Sursa articol: ph-online.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbati inarmati au atacat o biserica, o sinagoga si un post de poliție in Daghestan, Caucazul de Nord rus. Preotul și doi polițiști au fost uciși

00:35, 24.06.2024 - Atacatori necunoscuti au deschis focul impotriva unei biserici ortodoxe, a unei sinagogi si a unui post de politie din regiunea Daghestan din Caucazul de Nord rus, un preot si doi politisti fiind ucisi, a informat Ministerul de Interne, relateaza SkyNews.

Atacul terorist și luarea de ostatici din Franța s-au dovedit a fi o inscenare

16:35, 12.06.2024 - Poliția franceza și cea spaniola au efectuat un exercițiu antiterorist inainte de Jocurile Olimpice. Potrivit scenariului, exercițiul a inceput in orașul francez Bayonne, unde „atacatorii” au organizat un „atac terorist”. Polițiile franceza și spaniola au organizat un exercițiu antiterorist inaintea…

Joe Biden incepe o vizita in Franța - Aceasta va ține pana duminica

13:50, 05.06.2024 - Președintele american Joe Biden face o vizita de cinci zile in Franța. Liderul SUA ajunge miercuri in Europa și va pleca duminica. Biden va participa la ceremoniile dedicate implinirii a 80 de ani de la debarcarea Aliaților in Normandia și va avea mai multe intalniri oficiale, potrivit mediafax.

Cine a fost „influencerul lui Dumnezeu”, primul om nascut dpa 1990, ce va fi canionizat de biserica

12:06, 24.05.2024 - Papa Francisc a luat aceasta decizie in timpul unei intalniri cu seful departamentului pentru canonizare de la Vatican, cardinalul Marcello Semeraro, se spune intr-un comunicat dat joi publicitatii.Acutis a fost beatificat in 2020 dupa ce i-a fost atribuit un prim miracol. Atribuirea unui al doilea…

(video) Evadare ca in filme, in Franța. Barbați inarmați au oprit un convoi, au ucis doi gardieni și au fugit cu un deținut poreclit „Musca”

20:30, 14.05.2024 - Sute de ofițeri de poliție cauta mai mulți barbați inarmați care au atacat, marți, o mașina a unui penitenciar in care se afla un deținut, langa Rouen, in Franța. Deținutul, poreclit „Musca”, a scapat in timpul raidului, potrivit BBC și SkyNews, citate de digi24.ro .

Evadare ca in filme, in Franța. Barbați inarmați au oprit un convoi, au ucis doi gardieni și au fugit cu un deținut poreclit „Musca”

17:35, 14.05.2024 - Sute de ofițeri de poliție cauta mai mulți barbați inarmați care au atacat, marți, o mașina a unui penitenciar in care se afla un deținut, langa Rouen, in Franța. Deținutul, poreclit „Musca”, a scapat in timpul raidului, potrivit BBC și SkyNews. Doi ofițeri francezi de inchisoare au fost uciși in ambuscada.…

Evadare ca in filme, in Franța. Barbați inarmați au ucis doi ofițeri de poliție și au fugit cu un deținut poreclit „Musca”

15:51, 14.05.2024 - Sute de ofițeri de poliție cauta mai mulți barbați inarmați care au atacat, marți, o mașina in care se aflau prizonieri, langa Rouen, in Franța. Un condamnat, poreclit „Musca”, a scapat in timpul raidului, potrivit BBC și SkyNews.

Poveste demna de Hollywood: Un veteran de razboi și-a gasit dragostea la 100 de ani și se va casatori

02:05, 09.05.2024 - La varsta de 100 de ani, un veteran de razboi, Harold Terens, și-a gasit dragostea și se va casatori cu Jeanne Swerlin, in varsta de 96 de ani, in Franța. Ceremonia coincide cu aniversarea a 80 de ani de la debarcarea aliaților in Normandia, oteaza Mediafax.


Ce parere ai despre aceasta stire?