Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DOCUMENT – vaccinul anti-Covid: Care sunt recomandările generale, modul de administrare şi contraindicaţiile

Publicat:

Comirnaty se administreaza intramuscular dupa diluare, sub forma unei scheme cu 2 doze (a cate 0,3 ml), la o distanta de cel putin 21 zile una de alta. Reactiile adverse observate in timpul studiilor clinice foarte frecvente sunt cefalee, durere localizata la articulatii, dureri musculare, durere la nivelul locului de administrare a injectiei si tumefiere la nivelul locului de administrare a injectiei fatigabilitate, frisoane, iar dupa a doua doza de vaccin si anume rapel s-a observa (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Polițiștii clujeni, cu ochii pe modul in care se desfașoara alegerile in județ!

18:35, 09.06.2024 - La nivelul județului Cluj, de la inceperea votarii, structurile Ministerului Afacerilor Interne au menținut climatul normal de siguranța și ordine publica și nu au fost inregistrate situații grave care sa afecteze procesul electoral. Astfel, pana la ora 15:00, la nivelul intregului județ au fost semnalate…

Remon Proiect SRL, proiectantul general al renasterii Cazinoului din Constanta, asistenta tehnica pentru lucrarile de la terasa si zidul de aparare. Cazinoul nu poate fi «uitat»“ (DOCUMENT)

17:05, 05.06.2024 - Remon Proiect SRL face parte din asocierea care si a adjudecat la finele lui 2019 contractul pentru proiectarea si executarea lucrarilor de reabilitare, consolidare si modernizare a Cazinoului din Constanta. In timpul extrem de limitat dedicat proiectarii lucrarilor, ce a coincis cu debutul pandemiei…

Pandemia covid-19 a scazut speranta de viata cu aproape doi ani in perioada 2019-2021 si a sters zece ani de progrese, arata OMS intr-un raport anual. Ea a scazut cu 1,8 ani, la 71,4 ani, nivelul din 2012. Cele mai afectate, Americile si Asia de Sud-Est

23:00, 24.05.2024 - Din 2019 si pana in 2021, speranta de viata a scazut cu 1,8 ani, la 71,4 ani, nivelul sau din 2012, arata OMS intr-un raport anual privind statistici sanitare mondiale. ”Asta inseamna ca este cu adevarat necesar (…) sa veghem la mentinerea unui mediu stabil, pentru ca toate populatiile, indiferent unde…

Culmea obedienței. Europenii au știut ca vaccinul Covid este periculos

16:36, 23.05.2024 - In ciuda faptului ca 82% dintre cetațenii UE de peste 18 ani s-au vaccinat cu cel puțin o doza de vaccin Covid, o cercetare facuta de Comisia Europeana și citata intr-un raport al Centrului European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC) arata ca 47% dintre europeni erau conștienți ca vaccinul a…

Situatie actualizata: In spitalele din judetul Constanta nu este internat niciun pacient cu Covid 19 (DOCUMENT)

13:16, 07.05.2024 - In intervalul 29 aprilie 05 mai 2024 au fost inregistrate 92 cazuri noi de persoane infectate cu SARS ndash; CoV ndash; 2 COVID ndash; 19 . 29 dintre cazurile noi din ultima saptamana sunt ale unor pacienti reinfectati, testati pozitiv la o perioada mai mare de 90 de zile dupa prima infectare. Potrivit…

Recomandarile ANPC pentru perioada 1 Mai – Sarbatorile de Paști

13:06, 30.04.2024 - Pregatirile pentru ziua de 1 Mai și sarbatorile pascale reprezinta un moment de varf pentru activitațile comerciale, de aceea Autoritatea Naționala pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) desfașoara acțiuni de control, in toata țara, pentru a verifica modul de comercializare a produselor specifice acestei…

Descoperire șocanta. Sindromul long-Covid este, de fapt, post-vaccin

15:50, 15.04.2024 - Cercetatorii americani de la InCellDx au descoperit ca simptomele long-Covid sunt identice cu simptomele post-vaccin și ca, cel mai probabil, majoritatea celor care se confrunta cu ele sunt vaccinați. Principala vinovata este aceeași proteina spike, care ramane in celulele imune o perioada indelungata,…

Mancatul a devenit pentru mulți o metoda de evadare și relaxare. Obiceiul care hranește emoțiile, nu stomacul

13:41, 15.04.2024 - Modul in care ne raportam la mancare este o oglinda a relatiei pe care o avem cu noi, a declarat, pentru AGERPRES, medicul psihiatru Petronela Nechita.Este esential sa subliniem, spune aceasta, ca, pe masura ce devenim mai constienti de nevoile noastre personale - fie ca este vorba despre odihna, plimbari…


Ce parere ai despre aceasta stire?