Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DOCUMENT - CUTREMUR în Senat: Țuțuianu a depus actele pentru grup parlamentar

Publicat:

O noua lovitura pentru PSD vine din Senat. Senatorul Adrian Țuțuianu, recent exclus din PSD, a depus cerere pentru a forma un nou grup parlamentar, care va purta numele de ”UNIREA”.

Pe lista depusa de Țuțuianu se regasesc 7 senatori, de la toate partidele, nu doar de la PSD.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

In ce condiții pot calatori minorii in strainatate. Poliția de Frontiera: „Certificatul de nastere nu reprezinta document de calatorie”. Care sunt actele necesare pentru a pleca in vacanța.

15:45, 16.06.2024 - Care sunt conditiile de calatorie pentru parinții care vor sa plece cu copii minori in strainatate, in condițiile in care vacanța de vara este tot mai aproape? Lista actelor necesare pentru a pleca in vacanța.

Cutremur in Romania, sambata noapte

08:55, 25.05.2024 - Un cutremur cu magnitudinea 3,7 s-a produs in noaptea de vineri spre sambata, la ora 01:27, in judetul Buzau, zona seismica Vrancea, potrivit informatiilor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP).

Cutremur in razboiul din Ucraina: mai mulți politicieni americani cer permisiunea ca Rusia sa fie atacata de la Kiev (DOCUMENT)

14:55, 22.05.2024 - Un grup de congresmeni americani, condus de președintele Comitetului de Informații al Camerei Reprezentanților, Mike Turner, a cerut intr-o scrisoare deschisa catre administrația Joe Biden și catre secretarul Apararii, Lloyd Austin, sa permita Ucrainei sa foloseasca arme furnizate de SUA pentru a lovi…

Cutremur in a doua zi de Paște, in Romania. Zona in care s-au produs seismul

07:55, 06.05.2024 - Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP) a anunțat producerea unui cutremur in a doua zi de Paște, respectiv luni, 6 mai 2024, in Romania. Seismul a avut loc la adancime intermediara, nefiind inregistrate marturii privind resimțirea fenomenului pana in prezent. Cutremur…

DOCUMENT| Pedro Sanchez, scrisoare care a provocat cutremur in Spania: nu s-a consultat cu nimeni cand a scris-o

12:06, 26.04.2024 - Pedro Sanchez va anunța luni daca va demisiona sau nu din funcția de președinte al Guvernului: "Trebuie sa ma opresc și sa reflectez. Merita toate acestea?" Scaunul lui Pedro Sanchez a ramas gol miercuri.

Cutremur intr-o zona neașteptata din Romania. Ce magnitudine a avut seismul

07:51, 23.04.2024 - INCDFP a anunțat in cursul serii de 22 aprilie un nou cutremur intr-o zona neașteptata din Romania, precizand și ce magnitudine a avut seismul și la ce adancime a avut loc. In aceasta dimineața cutremur intr-o zona neașteptata din Romania Se pare ca activitatea seismica din Romania ia amploare, din…

Cutremur in Romania, marți dimineața. Este al noualea de la inceputul lunii aprilie

13:05, 09.04.2024 - Un cutremur cu magnitudinea 3,1 s-a produs marti, la ora locala 11:28, in judetul Vrancea, zona Moldovei, potrivit informatiilor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP).

Cutremur de 7,4 in Taiwan. Cel puțin șapte persoane decedate, 700 ranite și 70 disparute

12:05, 03.04.2024 - Un cutremur puternic s-a inregistrat miercuri dimineața in estul Taiwanului. Cel puțin șapte persoane au murit, 700 au fost ranite și 70 sunt date disparute. Dintre cele peste o suta de cladiri avariate, cateva zeci sunt inclinate și pe punctul de a se prabuși.


Ce parere ai despre aceasta stire?