Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doar ”12 cazuri de gripă s-au înregistrat în sezonul rece”

Publicat:

Doar ”12 cazuri de gripa s-au inregistrat in sezonul rece” Foto: Arhiva

12 cazuri de gripa s-au înregistrat pâna acum, în acest sezon rece, în România.

Circulatia virusului este apreciata de presedintele Societatii Române de Microbiologie, dr Alexandru Rafila, drept redusa.

El a precizat pentru RRA ca majoritatea îmbolnavirilor sunt cauzate de virusul AH1N1, iar vaccinarea ramâne principala cale de preventie.  

Alexandru Rafila: &"Din datele care exista pâna în momentul de fata, toate virusurile continute…

Citeste articolul mai departe pe romania-actualitati.ro…  

Sursa articol: romania-actualitati.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sprijin pentru Ucraina. Macron, „determinare fara echivoc”

06:50, 25.06.2024 - Presedintele francez, Emmanuel Macron, a declarat luni ca Franta are o „determinare fara echivoc” de a sprijini Ucraina „pe termen lung”. Declaratia vine intr-un moment in care posibila venire a extremei drepte la putere la Paris provoaca ingrijorare la Kiev, transmite France Presse. „Sprijinul nostru…

Vladimir Putin multumeste pentru atitudinea 'echilibrata' a Vietnamului privind Ucraina si saluta alte abordari 'similare'

07:36, 20.06.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin i-a multumit Vietnamului pentru abordarea sa "echilibrata" asupra Ucrainei, intr-un editorial publicat in cotidianul Partidului Comunist Vietnamez (PCV) cu prilejul vizitei sale sa in aceasta tara, informeaza joi AFP, relateaza Agerpres.

Zelenski se așteapta la decizii importante pentru Ucraina la summit-ul G7. Kuleba: „Sufocarea masinii de razboi a lui Putin este esentiala”

17:35, 13.06.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat joi ca se asteapta la „decizii importante” de la summitul G7 care se deschide in Italia, inclusiv semnarea unor acorduri de securitate cu Statele Unite si Japonia, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Franta ”doreste pace”. Avioane de lupta pentru Ucraina

22:31, 06.06.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron a anuntat joi ca tara sa va livra Ucrainei avioane de lupta Mirage 2000-5, va instrui pilotii ucraineni pentru operarea acestor aparate si de asemenea va instrui si echipa o brigada de circa 4.500 de soldati ucraineni, transmit agentiile AFP si EFE. „Franta doreste…

Vladimir Putin ameninta cu livrarea de arme catre tari terte pentru a lovi interesele occidentale

14:10, 06.06.2024 - Presedintele rus, Vladimir Putin, a amenintat miercuri cu livrarea de arme catre tari terte care sa loveasca interesele occidentale, daca Occidentul va autoriza Ucraina sa loveasca Rusia cu rachete cu raza lunga de actiune, informeaza joi AFP.

Putin, amenințari fara precedent in cazul in care Ucraina foloseste armament NATO contra Rusiei: „Sunt state mici cu populație foarte densa”

22:16, 28.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a amenintat Europa cu „consecinte grave” daca tarile NATO vor permite Ucrainei sa foloseasca armamentul occidental pentru a ataca tinte pe teritoriul rus, transmit agentiile AFP si EFE.

„Ucraina nu va fi al doilea Afganistan”, spune Zelenski dupa aprobarea noului pachet de ajutor

22:15, 21.04.2024 - „Ucraina nu va fi al doilea Afganistan”, spune Zelenski dupa aprobarea noului pachet de ajutor. Președintele ucrainean le transmite americanilor ca nu "finanțeaza razboiul", ci "protejeaza libertatea și democrația in toata Europa".

Trump refuza invitația lui Zelenski de a veni in vizita in Ucraina. Cum motiveaza

09:35, 11.04.2024 - Donald Trump, candidat republican la alegerile prezidențiale din SUA, considera ca nu este potrivit sa viziteze Ucraina in acest moment deoarece nu detine o functie, a transmis miercuri echipa sa de campanie, dupa ce presedintele ucrainean Volodimir Zelenski l-a indemnat sa vina in vizita, informeaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?