Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Discurs istoric al lui Zelenski în Parlamentul britanic, parafrazându-l pe Churchill: „Nu vom renunța, nu vom pierde. Ne vom lupta în păduri și câmpuri, pe țărm și pe străzi”

Publicat:

Președintele ucrainean a ținut, marți seara, prin apel video, un discurs in parlamentul in care a vorbit de situația din ucraina in urma invaziei Rusiei, numind Rusia „stat terorist”.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Stoltenberg. „Am primit cu satisfactie decizia Romaniei”

21:21, 20.06.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a salutat joi decizia Romaniei de a dona Ucrainei o baterie de rachete antiaeriene Patriot, considerand-o „foarte necesara” pentru consolidarea apararii aeriene a teritoriului ucrainean in fata atacurilor Rusiei, relateaza agentia EFE. „Am primit cu satisfactie…

Rusia – Ucraina, ziua 842: Zelenski cere G7 un Plan Marshall

09:35, 14.06.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski le-a cerut liderilor din tarile G7 sa aprobe un “Plan Marshall” pentru reconstructia Ucrainei dupa pagubele cauzate de invazia Rusiei. Avem nevoie de un plan clar pentru redresarea Ucrainei. Asemanator cu ceea ce a fost Planul Marshall pentru Europa dupa razboi.…

Zelenski, speriat de revenirea lui Trump la Casa Alba: „Fara arme nu vom putea lupta cu o armata rusa de milioane”

11:40, 03.06.2024 - Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, s-a declarat ingrijorat cu privire la posibilitatea ca fostul președinte american, Donald Trump, sa revina la Casa Alba, in urmatorul an. Zelenski se teme ca Trump ar putea face concesii unilaterale Rusiei care ar ignora interesele Ucrainei.

Zelenski e in extraz dupa ce SUA au autorizat folosirea armelor Occidentale in Rusia: E un pas inainte

08:20, 01.06.2024 - Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a salutat vineri "un pas inainte" dupa unda verde, sub anumite conditii, data de Statele Unite pentru utilizarea armelor sale impotriva unor tinte de pe teritoriul Rusiei, relateaza AFP.

Serviciile secrete ucrainene anticipeaza o intensificare a actiunilor ofensive ale Rusiei in urmatoarele saptamani, avertizeaza Zelenski

15:00, 16.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat luni seara, in discursul sau adresat natiunii, ca are informatii de la serviciile sale de secrete potrivit carora Rusia va incerca sa-si intensifice atacurile si actiunile ofensive pe front in urmatoarele saptamani si luni, relateaza EFE.

Zelenski provoaca un șoc in Europa: discurs cu acuzații halucinante impotriva Germaniei

11:25, 12.04.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski l-a criticat dur pe cancelarul german Olaf Scholz pentru ca refuza sa-i trimita Kievului rachete de croaziera Taurus de fabricație germana, afirmand ca refuzul de datoreaza dorinței de a pastra rachetele pentru propria aparare a Germaniei in fața Rusiei.

Previziunea sumbra a lui Zelenski: „Ucraina va pierde razboiul, daca Congresul nu ajuta Ucraina”

10:35, 08.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a avertizat, duminica, ca tara sa va pierde razboiul in fata Rusiei daca ajutorul american de 60 miliarde de dolari ramane blocat in Congres, intr-un moment in care Rusia isi intensifica presiunea in estul tarii, transmite AFP.

Volodimir Zelenski anunța pierderea razboiului: Se va intampla din cauza ajutorului SUA care e blocat in Congres

20:10, 07.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a avertizat, duminica, ca tara sa va pierde razboiul in fata Rusiei daca ajutorul american de 60 miliarde de dolari ramane blocat in Congres, intr-un moment in care Rusia isi intensifica presiunea in estul tarii, transmite AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?