Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Directorul sportiv al lui Borrusia Dortmund, optimist după schimbarea antrenorului la Bayern Munchen

Publicat:

, directorul sportiv al lui , a opinat ca schimbarea antrenorului la nu va avea un impact major in derby-ul Bundesligii de sambata, transmite DPA.

Dortmund are un punct avans fata de campioana Germaniei, care va conta pe banca tehnica pe noul antrenor , succesorul lui . Meciul are loc sambata pe .

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO | Iata ce povestesc vasluienii prezenți pe Allianz Arena din Munchen, la meciul istoric al Romaniei de la Euro 2024!

11:50, 18.06.2024 - EPIC… La meciul istoric de la Munchen, unde echipa naționala a Romaniei a zdrobit cu 3 – 0 Ucraina, in debutul sau la turneul final al Campionatului European de Fotbal 2024, au fost foarte mulți vasluieni. Intre ei s-a aflat și directorul Direcției Sanitar-Veterinara Vaslui. Iata, ce -a povestit Mihai…

Voeller promite o evolutie "exceptionala" a Germaniei in meciul de deschidere de la EURO 2024

21:10, 10.06.2024 - Directorul echipei nationale de fotbal a Germaniei, Rudi Voeller, a promis luni o evolutie "exceptionala" in meciul de deschidere de la EURO 2024, vineri, impotriva Scotiei, relateaza DPA, potrivit Agerpres.

Noul tehnician de la Bayern. ”Bayern e imens, dar greseala pentru mine…”

17:55, 30.05.2024 - ”Trebuie sa antrenezi la fel cum esti ca om”, a declarat joi belgianul Vincent Kompany, noul tehnician al echipei germane de fotbal Bayern Munchen, scrie AFP. „Trebuie sa antrenezi la fel cum esti ca om. Vreau ca echipa sa evolueze cu aceste doua trasaturi care imi caracterizeaza personalitatea: curajul…

Liga Campionilor | Thomas Tuchel a gasit vinovatul pentru infrangerea cu Real

11:31, 01.05.2024 - Bayern Munchen a remizat, 2-2, cu Real Madrid, in manșa tur a semifinalei din Liga Campionilor , iar misiunea de pe „Santiago Bernabeu“ se anunța foarte dificila. La finalul partidei de pe „Allianz Arena“, antrenorul Thomas Tuchel și-a criticat aspru un jucator, pe Kim Min-jae. Acesta il considera vinovat…

Vinovatul gasit de Thomas Tuchel dupa golurile marcate de Real Madrid pe terenul lui Bayern Munchen

10:55, 01.05.2024 - Bayern Munchen va avea o misiune foarte dificila pe „Santiago Bernabeu”, dupa ce Real Madrid a inscris de doua ori in Germania și a obținut o remiza (2-2, manșa tur a semifinalelor Champions League). La finalul partidei de pe Allianz Arena, antrenorul Thomas Tuchel și-a criticat un jucator.

Bayen Munchen – Real Madrid 2-2 in meciul tur al semifinalei Champions League

03:00, 01.05.2024 - Bayern Munchen a terminat la egalitate cu Real Madrid, 2-2 (0-1), marti seara, pe Allianz Arena, intr-o partida din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal. Articolul Bayen Munchen – Real Madrid 2-2 in meciul tur al semifinalei Champions League apare prima data in Money.ro .

Tuchel pleaca oricum de la Bayern, chiar daca postul nu ii mai este amenințat de Nagelsmann

17:45, 19.04.2024 - Antrenorul lui Bayern Munchen, Thomas Tuchel, va parasi clubul la finalul acestui sezon, chiar daca unul dintre cei despre care se vorbea ca ar urma sa-l inlocuiasca, Julian Nagelsmann, și-a prelungit contractul de selecționer al Germaniei, a declarat vineri antrenorul gruparii bavareze, potrivit mediafax.

Zidane, pe punctul de a semna ca antrenor

17:35, 19.04.2024 - Zinedine Zidane este foarte aproape de a semna cu Bayern Munchen pentru a prelua banca tehnica a echipei incepand din aceasta vara, scrie vineri DPA, care citeaza ziarul spaniol Mundo Deportivo. Citand surse apropiate negocierilor, Mundo Deportivo mentioneaza ca Zidane este „la un pas” de a semna intelegerea…


Ce parere ai despre aceasta stire?