Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Directorii de pe Wall Street se pregătesc pentru o posibilă victorie a lui Joe Biden în alegerile prezidenţiale

Publicat:

Actuali si fosti directori de pe , analisti, lobbyisti, avocati si consultanti politici cu clienti din sectorul bancar au vorbit pentru CNBC despre modul in care sectorul financiar se pregateste pentru o posibila victorie a democratului in alegerile prezidentiale din , in conditiile in care scade in sondajele de opinie efectuate la nivel national si la nivelul statelor.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA, Marea Britanie si Canada acuza Rusia de complot pentru a influenta alegerile prezidentiale din R.Moldova

18:25, 13.06.2024 - Statele Unite, Marea Britanie si Canada au acuzat joi Rusia de complot pentru a influenta rezultatul alegerilor prezidentiale care au loc in octombrie in Republica Moldova, intr-o declaratie comuna publicata de Departamentul de Stat, transmite Reuters, informeaza Agerpres.

Lui Vladimir Putin ii este indiferent cine va caștiga alegerile prezidențiale in SUA, Joe Biden sau Donald Trump

22:31, 05.06.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca nu se asteapta la nicio schimbare in relatia ruso-americana, indiferent cine va fi castigatorul alegerilor prezindentiale din noiembrie in SUA, Joe Biden sau Donald Trump, relateaza AFP, potrivit agerpres.ro. “In general, nu exista nicio diferenta pentru…

Putin susține ca pentru Rusia nu conteaza cine va castiga alegerile prezidențiale din SUA. „Nu credem ca se va schimba ceva”

21:55, 05.06.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca nu se asteapta la nicio schimbare in relatia ruso-americana, indiferent cine va fi castigatorul alegerilor prezindentiale din noiembrie in SUA - Joe Biden sau Donald Trump.

Lupta stransa intre Biden și Trump. Cei doi sunt la egalitate in cursa pentru alegerile prezidențiale (sondaj Reuters/Ipsos)

15:06, 15.05.2024 - Presedintele american, democratul Joe Biden, si rivalul sau, predecesorul sau republican Donald Trump, sunt la egalitate in cursa pentru alegerile prezidentiale din noiembrie, potrivit unui nou sondaj Reuters/Ipsos, difuzat miercuri, transmite Agerpres.

Joe Biden și Donald Trump: umar la umar in ultimul sondaj pentru alegerile prezidențiale din SUA. Ii desparte un singur procent.

07:51, 14.04.2024 - Potrivit rezultatelor unui sondaj comandat de New York Times și Siena College și preluat de USA Today, Joe Biden, in varsta de 81 de ani și actualul președinte in funcție, a reușit sa recupereze din handicap și sa se apropie de Donald Trump, in varsta de 77 de ani. Trump conduce cu doar un punct […]…

2024 anul in care peste jumatate din populația lumii merge la vot. Democrația pierde tot mai mult teren

09:55, 11.04.2024 - Alegatorii din multe tari trec printr-o criza de incredere in democratiile si institutiile lor, arata un sondaj realizat in 19 tari, inclusiv Romania, de un organism de supraveghere a guvernarii, creand o imagine sumbra intr-un an in care mai mult de jumatate din populatia lumii este chemata la urne,…

Donald Trump da un test crucial in cursa pentru alegerile prezidențiale din SUA: semnalul care ar putea arata adevarata cota de piața

22:55, 06.04.2024 - Donald Trump organizeaza sambata seara o uriasa colectare de fonduri in Florida, un nou episod crucial al luptei pentru donatii mari intre republican si Joe Biden in cursa pentru Casa Alba, relateaza AFP, inforemaza Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?