Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Director de la gaze retinut: sunt acuzatii grave impotriva lui

Publicat:

Ucidere din culpa a unei persoane, vatamare corporala din culpa a alte 14 persoane, distrugere din culpa, fals in inscrisuri sub semnatura privata si abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave! Pentru aceste infractiuni a fost retinut directorul executiv al firmei de gaze din , .

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fostul lider de galerie, reținut in Canada! Acuzații grave aduse acestuia

16:51, 21.06.2024 - Preda Andrei, fost portar in Liga a 4-a al formației FCU Craiova și fost lider de galerie al Peluzei Sud oltene, a fost reținut de autoritați in Canada. Cel poreclit „Gogoașa” ar fi comis mai multe fapte penale, printre care infracțiunea de furt și escrocherie. ...

Atac la metrou: patru persoane au fost injunghiate

23:01, 26.05.2024 -  Procurorul general Thierry Dran a precizat intr- un scurt comunicat ca a fost deschisa o ancheta pentru "tentativa de omor" si ca, in acest stadiu, "nu exista dovezi" care sa sugereze motive de natura terorista, potrivit unei surse din politie.La intrebarea daca a fost sesizat Parchetul national antiterorism,…

Caz șocant! O romanca a murit, dupa ce a facut un RMN! Acuzații grave impotriva medicilor

15:06, 19.04.2024 - O femeie de 54 de ani, originara din Romania, a murit in urma unei proceduri de rezonanța magnetica (RMN) la o clinica privata din Italia. O ancheta a fost inițiata pentru a elucida circumstanțele acestui deces cutremurator, iar suspiciunile cad acum asupra medicilor implicați.

Acuzații grave ale rectorului SNSPA, Remus Pricopie, impotriva lui Mircea Geoana: 'Face lucruri care NU se fac!'

17:50, 09.04.2024 - Remus Pricopie, rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), iși exprima preocuparea fața de comportamentul lui Mircea Geoana, Secretar General Adjunct al NATO, subliniind un mod de comunicare publica pe care il considera inadecvat și impotriva eticii diplomatice.

Angelina Jolie, noi acuzații grave impotriva fostului soț. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt

18:45, 06.04.2024 - Scandalul de la Hollywood continua! Angelina Jolie a facut noi acuzații impotriva fostului ei soț, alaturi de care a trait o poveste de dragoste vreme de ani la rand. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt. Ce s-a discutat din nou la Curtea Superioada din Los Angeles.

Ar fi trecut cu vederea mai multe infracțiuni excepțional de grave, inclusiv impotriva minorilor: Un polițist din Hincești, reținut

14:46, 06.04.2024 - Un polițist din Hancești a fost reținut de oamenii legii, fiind banuit de comiterea abuzului in serviciu. Acesta, fiind informat despre savirșirea unui șir de infracțiuni deosebit de grave și excepțional de grave de catre un grup de persoane asupra mai multor victime, inclusiv minore, nu a intreprins…

Silvestru Șoșoaca nu mai are ordin de protecție impotriva Dianei Șoșoaca! Senatoarea a facut acuzații grave: ”Nu ma intereseaza nici daca traiește, nici daca moare”

16:15, 05.04.2024 - Vești proaste pentru Diana Șoșoaca! A fost anulat ordinul de protecție pe care l-a obținut impotriva soțului ei! Silvestru Șoșoaca este foarte revoltat de situația in care se afla și a facut declarații tranșante la adresa soției sale, care se pregatește sa divorțeze de el.


Ce parere ai despre aceasta stire?