Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Digi24: Povestea câinelui pitbull-erou care a murit în timp ce proteja doi copii de un șarpe veninos

Publicat:

Zeus, un câine pitbull de doar noua luni, a murit în timp ce încerca sa protejeze copiii unei familii americane din Florida de un șarpe veninos.
Citește continuarea pe Digi24.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Șocul vieții pentru o femeie, dupa ce a deschis coletul primit: Inauntru era un șarpe viu, extrem de veninos

19:11, 19.06.2024 - Surpriza șocanta pentru o femeie, care aștepta nerabdatoare coletul cu un controler pentru Xbox-ul ei comandat online, dar a gasit inauntru un șarpe veninos. Deși compania i-a oferit apoi o rambursare integrala, femeia este nemulțumita de abordare: "Și ce ar trebui sa primesc pentru ca mi-am riscat…

Șarpe cu clopoței viu, extrem de veninos, trimis 'cadou' prin curier

07:25, 23.05.2024 - Incident șocant in micul oraș Twentynine Palms din California. Elijah Bowles, un șofer de camion in varsta de 60 de ani, a ridicat un colet de la oficiul poștal local. Cand și-a deschis pachetul marcat „fragil", a gasit inauntru un șarpe cu clopoței viu, de aproximativ 2 metri lungime.

Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite intr-un accident de autobuz in Florida

22:25, 14.05.2024 - Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite, marți, intr-un accident de autobuz in Marion County, Florida, relateaza Sky News. Autoritațile au avertizat ca exista o „probabilitate mare” ca numarul morților sa creasca.

Doliu la Dinamo: Un legendar jucator a murit, dupa zeci de zile in care a stat in spital

16:55, 10.04.2024 - E doliu la Dinamo! Un important jucator al legendarei echipe a muri! Vestea a fost data de echipa! Marian Costea a fost un important jucator de hochei al Dinamo. Acesta s-a stins din viața la 71 de ani. Era deja internat in spital, insa a fost ținut in viața cu ajutorul aparatelor.

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

Impact devastator la Bocșa, noaptea trecuta: Un barbat a murit, iar alții doi au fost raniți, dupa un impact frontal intre un Opel și un Mercedes

14:50, 08.04.2024 - Trei persoane au fost descarcerate in urma unui grav accident de circulație produs in localitatea Bocșa. Un barbat de 61 de ani a decedat, iar doi pasageri au fost raniți. Victimele au fost scoase dintre fiare de salvatori.

Caz infiorator in Brașov! O adolescenta a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8

17:00, 07.04.2024 - In inima Brașovului, un incident tragic a tulburat liniștea orașului. O adolescenta a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8 al unui bloc de locuințe. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.


Ce parere ai despre aceasta stire?