Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dezbateri extrem de aprinse pe forumul intern al Microsoft cu privire la războiul din Gaza: „Cel mai tabu subiect”

Publicat:

O privire asupra mesajelor și emailurilor interne ale companiei Microsoft ofera o imagine asupra furiei și ostilitații cu care se confrunta mediile de lucru din America, pe masura ce razboiul dintre Hamas și Israel se intensifica, scrie .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alți patru ostatici israelieni din Gaza, confirmați morți. Anunțul Forțelor de aparare a Israelului

23:05, 03.06.2024 - Forțele de Aparare ale Israelului (FDI) au anunțat ca reprezentanții sai au informat familiile a patru ostatici reținuți in Gaza „ca aceștia nu mai sunt in viața”, scrie CNN.FDI a precizat ca a comunicat familiilor lui Chaim Peri, Yoram Metzger, Amiram Cooper și Nadav Popplewell, „care au fost rapiți…

Razboiul din Gaza, in centrul premiilor Pulitzer 2024

09:20, 07.05.2024 - Razboiul din Gaza s-a aflat in centrul premiilor Pulitzer 2024 anuntate luni, distinctiile anuale americane pentru presa si literatura acordand o mentiune speciala jurnalistilor care acopera conflictul dintre Israel si Hamas, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Șeful CIA s-a deplasat in Qatar pentru o intalnire de „urgența” cu privire la Gaza

11:50, 06.05.2024 - Seful serviciilor de informatii americane, William Burns, s-a deplasat la Doha sa se intalneasca cu premierul Qatarului pentru a discuta despre negocieri indirecte intre Israel si Hamas, a declarat duminica pentru AFP o sursa apropiata discutiilor.

Avertisment extrem de dur pentru Ucraina: Ajutorul primit de la SUA ar putea fi ultimul. Nu pot caștiga militar razboiul in niciun fel (Analiști)

18:16, 27.04.2024 - Analiștii militari spun ca Ucraina ar trebui sa foloseasca cu prudența cel mai recent pachet de ajutor american de 61 de miliarde de dolari, ca și cu ar fi ultimul pe care țara l-ar primi, scrie Business Insider.

Premierul Sunak: Regatul Unit, „socat de varsarea de sange” din Gaza, unde razboiul trebuie sa se incheie

09:00, 07.04.2024 - Regatul Unit este „socat de varsarea de sange” din Fasia Gaza si „acest razboi teribil trebuie sa se incheie”, a declarat prim-ministrul britanic, Rishi Sunak, sambata, la sase luni dupa inceperea conflictului dintre Israel si Hamas, informeaza AFP.

O disputa interna aprinsa asupra recrutarii evreilor ultraortodocși ar putea duce la caderea guvernului Netanyahu

14:00, 06.04.2024 - In Ierusalim și Tel Aviv, mii de oameni au inundat strazile saptamana trecuta, in cadrul celor mai mari proteste din Israel de la inceputul razboiului impotriva Hamas, in urma cu șase luni, scrie Business Insider.


Ce parere ai despre aceasta stire?