Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dezbateri aprinse în Austria din cauza unor imnuri regionale de inspirație nazistă

Publicat:

Austria este in mijlocul unor dezbateri despre imnurile a patru landuri, dupa ce convingerile naziste ale autorilor au fost scoase la lumina de un grup de scriitori proeminenți, relateaza .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Grecia a introdus saptamana de lucru de șase zile din cauza scaderii populației. Masura, denunțata ca fiind „barbara”

23:50, 01.07.2024 - Guvernul elen a introdus saptamana de lucru de șase zile, motivand ca este necesara o astfel de masura din cauza populației in scadere și a lipsei muncitorilor calificați, relateaza The Guardian.Companiile din țari din intreaga lume ar putea sa ia in considerare implementarea saptamanii de lucru mai…

Ședința tensionata a coaliției. Liberalii și social-democrații, discuții aprinse din cauza candidatului la prezidențiale. S-au incalcat unele ințelegeri (surse)

10:30, 13.05.2024 - Este ședința tensionata la Guvern. PSD șin PNL s-au reunit pentru prima ședința de coalție de la inceputul campaniei electorale.Intalnirea are loc in contextul unor tensiuni mari intre liderii celor doua partide.

Discuții aprinse la Cluj din cauza lipsei teraselor pe trotuare, in cartiere. Se favorizeaza agenții economici din centrul orașului?

10:15, 07.05.2024 - Sunt discuții aprinse la Cluj din cauza lipsei teraselor pe trotuare in cartierele orașului. Intrebarea unui clujean a creat polemici pe o rețea de socializare. In timp ce unii clujeni spun ca și-ar dori mai multe localuri cu terase pe domeniul public, in cartiere, alții zic ca nu vor sa vada scaune…

Unde a fost inregistrat primul caz de moarte a unei morse din cauza gripei aviare aviara

19:35, 30.04.2024 - Primul caz de moarte a unei morse din cauza gripei aviare a fost inregistrat pe una dintre insulele arctice ale Norvegiei, a anunțat un cercetator, scrie The Guardian. Morsa a fost gasita anul trecut pe insula Hopen din arhipelagul Svalbard, a declarat pentru AFP Christian Lydersen, de la Institutul…

ChatGPT, chemat in instanța in Austria din cauza „halucinațiilor” sale

12:20, 29.04.2024 - Asociatia vieneza de protectie a vietii private NOYB a anuntat luni ca a intentat un proces in Austria impotriva programului de inteligenta artificiala generativa ChatGPT deoarece acesta „divagheaza” si nici chiar editorul sau, OpenAI, „nu il poate opri”, potrivit unui comunicat citat de AFP și Agerpres.

(video) Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede din cauza valului de praf saharian

10:21, 24.04.2024 - Un val de praf saharian a acoperit Atena și alte orașe grecești, fiind considerat unul dintre cele mai grave astfel de episoade care au lovit țara din 2018, au declarat meteorologi citați de The Guardian, transmite digi24.ro.

Bataie generala intre parlamentarii din Georgia din cauza unei legi de inspirație ruseasca

15:30, 15.04.2024 - Bataie generala intre parlamentarii georgieni, in timpul dezbaterilor privind așa-zisa lege privind „agenții straini”, care a fost criticata de țarile occidentale și a starnit proteste in țara, scrie Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?