Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dezbatere în SUA. Trump îi cere lui Biden să facă un „test cognitiv”, acesta îl acuză că are „simţul moral al unui depravat”

Publicat:
Dezbatere în SUA. Trump îi cere lui Biden să facă un „test cognitiv”, acesta îl acuză că are „simţul moral al unui depravat”

si fostul presedinte s-au atacat reciproc și și-au adus acuzații unul altuia, in prima lor confruntare fata in fata inaintea alegerilor din noiembrie 2024. In timp ce Trump i-a cerut lui Biden sa faca „un test cognitiv”, acesta l-a acuzat ca are „simțul moral al unui depravat”.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum l-ar putea inlocui democrații pe Biden dupa o dezbatere cu Trump dezastruoasa

13:41, 28.06.2024 - Democrații au intrat in panica dupa performanța slaba a lui Joe Biden in prima dezbatere electorala cu Donald Trump, starnindu-se chiar discuții despre inlocuirea președintelui american in cursa prezidențiala, relateaza Daily Mail.

Joe Biden vs. Donald Trump. „Un dezastru!”

09:05, 28.06.2024 - Presedintele Joe Biden si fostul presedinte Donald Trump s-au aflat joi seara in Atlanta pentru dezbaterea CNN care a inceput la ora locala 21.00 (vineri, ora 4.00, ora Romaniei), prima lor confruntare fata in fata inaintea alegerilor din noiembrie 2024. Dezbaterea s-a incheiat, asa cum a inceput, fara…

VIDEO Schimb de replici la dezbaterea Biden-Trump: ”Ai simțul moral al unui depravat”, ”Tu ești fraierul, tu ești ratatul”

07:45, 28.06.2024 - ”Sa faci un test cognitiv, dar unul foarte ușor”, ”Este platit de China”, ”Se comporta ca un palestinian” – și-au mai spus cei doi Un schimb de replici aprins a avut loc in prima confruntare dintre președintele democrat in funcție al SUA Joe Biden și predecesorul sau Donald Trump, candidatul republicanilor…

Dezbatere TV. Biden se ia de simțul moral al lui Trump

06:15, 28.06.2024 - Presedintele democrat Joe Biden l-a acuzat joi pe rivalul sau republican Donald Trump ca nu are nicio morala, in cursul unei dezbateri televizate in care cei doi au continuat sa se insulte reciproc. „Ai simtul moral al unui depravat”, a afirmat Biden. The post Dezbatere TV. Biden se ia de simțul moral…

Joe Biden si Donald Trump se vor confrunta joi in prima lor dezbatere televizata

13:35, 26.06.2024 - Presedintele SUA, democratul Joe Biden, se va confrunta joi cu contracandidatul sau republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, in prima dezbatere televizata din aceasta campanie electorala, foarte asteptata, cu mai putin de jumatate de an inainte de scrutin.

Biden și Trump se pregatesc pentru o dezbatere prezidențiala

19:45, 23.06.2024 - Președintele Joe Biden se afla de mai multe zile la Camp David, impreuna cu consilierii sai, pentru a se pregati pentru dezbaterea cu rivalul sau Donald Trump, care evita pregatirea tradiționala și organizeaza in schimb discuții politice informale, scrie

S-a stabilit prima dezbatere dintre Joe Biden și Donald Trump: Vor avea reguli dure de respectat

20:01, 15.06.2024 - Regulile primei dezbateri televizate din campania electorala intre Joe Biden si Donald Trump din 27 iunie au fost facute publice sambata de CNN, care o si va organiza: o ora si jumatate de dezbatere fara public si microfoane dezactivabile pentru a face sa fie respectati timpii de vorbire, potrivit AFP.

Prima mișcare electorala pe care o face Joe Biden dupa ce Donald Trump a fost gasit vinovat

07:55, 31.05.2024 - Presedintele Joe Biden a declarat joi, dupa ce Trump a fost gasit vinovat pentru toate cele 34 de capete de acuzare din procesul banilor tainuiti de la New York, ca singura modalitate de a-l tine departe de Biroul Oval pe rivalul sau republican este votul, relateaza CNN.


Ce parere ai despre aceasta stire?