Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dezastru în Chile: Cel puțin șapte oameni au murit (VIDEO)

Publicat:

Inundațiile continua sa faca ravagii in Chile. Cel puțin șapte oameni au murit din cauza puhoaielor care s-au abatut asupra nordului țarii in ultimele zile, iar numarul victimelor ar putea crește.

Mai multe echipaje de salvare cauta corpurile neinsuflețite ale celor care s-au inecat.

In orașul Copiapo, la 800 de kilometri nord de capitala Santiago, aproximativ 160.000 de oameni sunt prinși intre puhoaie.

Potrivit autoritaților din Chile, traficul aerian este inchis, iar alte cai de acces sunt blocate momentan. Inundațiile de proporții s-au abatut marti asupra acestei tari,…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Vremea rea a facut prapad in Europa: Cel puțin șapte oameni au murit in Franța și Elveția. In Polonia e cod roșu de furtuni

20:25, 30.06.2024 - Furtunile au facut ravagii in vestul Europei. Cel puțin șapte oameni au murit in Franța și Elveția. Ploile torențiale insoțite de grindina și descarcari electrice au provocat inundații majore și au perturbat activitatea in mai multe țari. Meteorologii anticipeaza ca furtunile se vor indrepta spre centrul…

Explozie puternica intr-un restaurant din Turcia. Cel puțin patru oameni au murit

18:00, 30.06.2024 - Cel putin patru persoane si-au pierdut viata si alte cateva zeci au fost ranite duminica intr-o explozie cauzata de scurgere de gaz intr-un restaurant din vestul Turciei, au anuntat autoritatile locale, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Incendii in Turcia. Cel puțin 11 oameni au murit, alți zeci sunt raniți iar sute de animale au fost cuprinse de flacari

19:15, 21.06.2024 - Cel putin 11 persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite intr-un incendiu de vegetatie care s-a extins din cauza unor rafale de vant la cinci sate, in sud-estul Turciei, in noaptea de joi spre vineri, si care a ucis sute de animale, relateaza AFP, preluata de News.ro.

India se topește: Cel puțin 15 oameni au murit din cauza caniculei in doar 24 de ore

14:35, 31.05.2024 - Cel putin 15 decese avand drept cauza probabila insolatia s-au inregistrat joi in statele din estul Indiei Bihar si Odisha, au anuntat autoritatile indiene, pe fundalul unui val sever de canicula preconizat sa continue pana sambata, informeaza Reuters.

Imagini terifiante! Un autobuz plin cu oameni a cazut in rau! Cel puțin o persoana a murit / FOTO

17:20, 10.05.2024 - Un incident tragic a avut loc astazi in orașul nostru, atunci cand un autobuz plin cu pasageri a cazut in rau. Imagini șocante surprinse de martori arata momentul impactului și eforturile disperate de salvare. Cel puțin o persoana a murit.

Rușii au atacat cu rachete Odesa și Harkov. Cel puțin 5 oameni au murit

13:25, 01.05.2024 - Un atac rusesc cu rachete a ucis trei persoane și a ranit alte trei la Odesa, miercuri dimineața, a anunțat guvernatorul regional Oleg Kiper. Doi oameni au murit și in regiunea Harkov, atacata de asemenea de ruși, relateaza Reuters.

VIDEO | Natura s-a dezlanțuit și a maturat totul in cale: Peste 100 de tornade in 24 de ore / Cel puțin cinci oameni au murit

10:16, 29.04.2024 - Potrivit autoritaților locale, cel puțin cinci persoane și-au pierdut viața in urma peste 100 de tornade care au devastat o parte din regiunea Marelui Camp din centrul Statelor Unite ale Americii.

Atac cu rachete asupra unui oraș din nordul Ucrainei. Cel puțin patru oameni au murit

21:26, 17.04.2024 - Cel puțin patru oameni au murit in urma unui atac rusesc asupra unui oraș din nordul Ucrainei. Autoritațile locale spun ca sunt și mai multe persoane ranite. De asemenea, pagubele sunt importante, anunța ucrainenii.


Ce parere ai despre aceasta stire?