Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DEUTSCHE WELLE: Al treilea război mondial, războiul banilor

Publicat:

Tenacitatea cu care pledeaza pentru disciplina si reformarea tratatului UE stirneste reactii contradictorii in mass media. Editorialistii mai iau sub lupa azi scrutinul din Rusia care nu promite nimic bun.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nigel Farage, apostolul Brexit, ii canta in struna lui Putin: „Occidentul a provocat razboiul din Ucraina“

11:20, 22.06.2024 - Liderul Partidului Reformei (Reform UK, dreapta populista), Nigel Farage, a susținut ca invazia Ucrainei de catre Rusia este o consecința a expansiunii continue spre est a Uniunii Europene și a NATO.

Razboi mondial sau amenințari deșarte? Generalul care a reprezentat Romania la Comandamentul NATO da raspunsul

05:56, 31.05.2024 - Ucraina va putea lovi ținte din Rusia, iar mai mulți aliați sunt gata sa trimita trupe pe teritoriul ucrainean pentru a-i instrui pe ucraineni. Generalul (r) Virgil Balaceanu explica, intr-o analiza pentru „Adevarul”, cat ar putea conta aceste decizii istorice pe front.

Putin iși propune sa-i stoarca de bani pe ruși, pentru a finanța razboiul

05:20, 29.05.2024 - Rusia planuieste cresteri de taxe pentru veniturile mari si companii, a anuntat marti Ministerul de Finante, in contextul in care Moscova cauta incasari suplimentare la buget pentru a finanta conflictul din Ucraina, relateaza AFP, citat de AGERPRES.

UNESCO a acordat premiul mondial pentru libertatea presei tuturor jurnaliștilor palestinieni care acopera razboiul din Gaza

14:41, 03.05.2024 - UNESCO a acordat joi premiul mondial pentru libertatea presei tuturor jurnalistilor palestinieni care acopera razboiul din Gaza, unde Israelul se lupta cu Hamas de mai bine de sase luni, potrivit france24.com, citat de news.ro.

Zelenski: Ajutorul din partea SUA ofera Ucrainei mijloacele de a relua inițiativa in razboiul cu Rusia

22:40, 21.04.2024 - Noul ajutor militar din partea SUA ofera Ucrainei potențialul de a relua inițiativa in lupta impotriva invaziei Rusiei, a declarat președintele Volodimir Zelenski. „Cred ca acest sprijin va intari cu adevarat forțele armate ale Ucrainei”, a declarat Zelenski duminica, pentru postul american NBC. Pachetul…

INFOGRAFIC – Cine ar caștiga razboiul nuclear mondial? Topul țarilor cu cele mai multe focoase nucleare (studiu american)

23:20, 17.04.2024 - Statele Unite au in prezent 5.044 de focoase nucleare in arsenalul sau militar, in timp ce Rusia are 5.580, potrivit unui studiu realizat de Federația Oamenilor de Știința Americani. Potrivit acestui studiu, China are 500 de focoase nucleare, Franța are 290, iar Marea Britanie are 225.

VIDEO | Rusia este all-in in razboiul din Ucraina: Au trimis mașini de golf și motociclete pe front

00:00, 11.04.2024 - O recenta inregistrare video publicata de forțele de invazie rusești a prezentat un atac surprinzator al trupelor lor, ilustrand cum anumiți militari ai Moscovei au utilizat motociclete in timpul unui asalt asupra pozițiilor ucrainene.

Linia frontului este in pericol sa se prabușeasca: ofițeri ucraineni de rang inalt dezvaluie ca Rusia e aproape gata sa lanseze marea ofensiva

08:55, 04.04.2024 - Ofițeri ucraineni de rang inalt au declarat pentru Politico, sub condiția anonimatului, ca tabloul militar este sumbru, iar generalii ruși ar putea inregistra victorii oriunde decid sa-și concentreze viitoarea ofensiva. Ultimele declarații ale antreprenorului american Elon Musk cu privire la razboiul…


Ce parere ai despre aceasta stire?