Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Detalii NEȘTIUTE despre simptomele coronavirusului - Riscul mai mare de mortalitate e la pacienții ce indică probleme digestive

Publicat:

Diareea și alte simptome digestive sunt principalele manifestari de care se plang jumatate dintre pacienții cu coronavirus. Cercetatorii chinezi au ajuns la aceasta concluzie și tot ei au constatat ca rezultatele sunt mai proaste și riscul este mai mare de mortalitate la acești pacienți, potrivit 360medical.ro.

Majoritatea pacienților cu coronavirus au simptome respiratorii, dar medicii chinezi atrag atenția ca inca din primele stadii ale focarului problemele digestive sunt predominante la mulți pacienți cu COVID-19.

Clinicienii trebuie sa țina cont de faptul ca simptomele digestive,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

S-a inventat painea care ar putea preveni astmul

12:30, 24.06.2024 - Cercetatorii brazilieni au dezvoltat o paine funcționala care are potențialul de a preveni astmul, o afecțiune respiratorie responsabila de aproximativ 350.000 de spitalizari pe an in rețeaua naționala de sanatate publica spaniola (SUS ). Formula painii conține Saccharomyces cerevisiae UFMG A-905, o…

Anghel Damian, detalii neștiute despre inceputul relației cu Theo Rose: „Am fost puțin bulversat”. A parasit-o pe Lia Bugnar pentru a fi cu artista

09:40, 20.05.2024 - Anghel Damian a facut dezvaluiri neștiute despre inceputul relației cu Theo Rose. Intr-un interviu pentru viva.ro, iubitul artistei a povestit prin ce stari a trecut dupa desparțirea de Lia Bugnar.Anghel Damian a facut dezvaluiri despre provocarile și emoțiile traite la inceputul relației sale cu Theo…

Ce este norovirusul. Cum se manifesta infectia cu norovirus

12:35, 14.05.2024 - Norovirusul este așa cum ii spune și numele un virus, foarte contagios, care provoaca o infecție cu simptome foarte neplacute. Afla mai multe despre ce este norovirusul, cum se transmite și care sunt simptomele.Nota: Informațiile din acest articol nu inlocuiesc sfaturile unui medic specialist. Va recomandam,…

Cercetatorii chinezi au reusit sa obtina starea cuantica Hall folosind fotoni

12:50, 10.05.2024 - Cercetatori de la Universitatea de Stiinte si Tehnologie din China (USTC) de la Hefei, provincia Anhui, au reusit sa obtina starea fractionala cuantica anormala Hall folosind fotoni, o borna ce a fost atinsa anterior doar folosindu-se electroni si in anumite conditii, conform unui studiu ce a fost publicat…

Țigarile vechi care ameliorau simptomele de astm. Dadeau insa halucinații consumatorilor

21:25, 21.04.2024 - Știai ca, pe vremuri, pacienții diagnosticați cu astm scapau temporar de problemele de respirație cu ajutorul unor țigari ce conțineau atropina? Pana in 1960 insa, au fost scoase de pe piața, din cauza halucinațiilor (și nu numai) pe care le resimțeau consumatorii. Cum se tratau pe vremuri pacienții…

Cazul care i-a uimit pe cercetatori: Pozitiv la coronavirus 613 zile

20:55, 21.04.2024 - Cercetatori din Tarile de Jos au raportat cazul unei infectari extrem de prelungite cu COVID-19 la un barbat care a decedat anul trecut si au avertizat in legatura cu aparitia unor variante mai periculoase ale coronavirusului. Barbatul varstnic, care avea un sistem imunitar slabit din cauza unor afectiuni…

Descoperire șocanta. Sindromul long-Covid este, de fapt, post-vaccin

15:50, 15.04.2024 - Cercetatorii americani de la InCellDx au descoperit ca simptomele long-Covid sunt identice cu simptomele post-vaccin și ca, cel mai probabil, majoritatea celor care se confrunta cu ele sunt vaccinați. Principala vinovata este aceeași proteina spike, care ramane in celulele imune o perioada indelungata,…

Daca ai aceasta grupa de sange, ești ținta aproape sigura pentru capușe

15:05, 05.04.2024 - Doar 20% dintre capuse sunt infectate, iar procentul celor care transmis boala Lyme este de pana la 3%. Chiar daca procentul este mic, asta nu inseamna ca nu trebuie sa luam masuri, pentru ca riscul exista.Cercetatorii cehi au descoperit ca exista o grupa sanguina predispusa la mușcaturile de capușe…


Ce parere ai despre aceasta stire?