Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Destinaţie SURPRIZĂ pentru Dan Petrescu după demiterea din Qatar

Publicat:

a semnat, la inceputul lunii iunie, un contract pe doi ani cu gruparea Al-Arabi din Qatar. Desi avea ca obiectiv titlul, este abia pe locul 8 din 14, la 15 puncte de primul loc, astfel ca seicii i-au propus roman ului rezilierea contractului.

" pleaca de la . O neintelegere cu privire la viziunea asupra fotbalului. Mai sunt de incheiat actele. Unul dintre principalele lui obiective este sa se intoarca in Rusia. A lucrat cinci ani cu placere in aceasta tara si vrea sa revina", a declarat Pirnau.

a mai pregatit in Rusia pe Kuban…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ucraina, zguduita de un nou scandal de coruptie: Rusia anunța demiterea adjunctului procurorului general

04:45, 02.07.2024 - Adjunctul procurorului general al Ucrainei Dmitri Verbitkii - informatia despre a carui imbogațire ilegala a provocat recent un nou scandal de corupție in țara - a fost eliberat din funcție, informeaza serviciul de presa al Procuraturii Generale, scrie Rador Radio Romania.

Care este telefonul oficial al Euro 2024

10:51, 17.06.2024 - Euro 2024 a inceput deja de cateva zile, iar astazi Romania intra oficial in competiție, de la ora 16:00, impotriva Ucrainei. Daca ai vazut insa meciurile la televizor, la terasa, sau pe unul dintre ecranele gigant din oraș, probabil ca ai remarcat și faptul ca panourile publicitare de pe margine au…

Turcii anunța posibila destinație a lui Florinel Coman: „Nume-surpriza pe lista alb-negrilor”

21:26, 16.06.2024 - Varianta surprinzatoare aparuta in presa din Turcia: Florinel Coman (26 de ani), omul numarul unu de la FCSB, ar fi intrat pe radarul celor de la Beșiktaș, conform unor informații furnizate de jurnaliștii de la Ajansspor. Florinel Coman ramane un nume la mare cautare, chiar și dupa ce transferul in…

Un roman și-a cumparat BMW X6 in rate, din Anglia. Ce surpriza a avut la un control al Poliției de Frontiera

12:56, 22.05.2024 - Politistii de frontiera din Iasi au indisponibilizat un autoturism BMW X6, condus de un roman, care cumparase mașina in rate, din Marea Britanie. Mașina figura in bazele de date ca fiind furata.

Trei chei pentru a ințelege demiterea lui Șoigu: o pedeapsa, o razbunare și o surpriza

12:41, 14.05.2024 - Demiterea de catre Vladimir Putin a ministrului rus al Apararii, Serghei Soigu, este relativ o surpriza. Cel puțin asa era in momentul in care a avut loc. Pentru a-l ințelege, gestul lui Putin poate fi interpretat in trei chei, scrie La Razon, conform Rador Radio Romania.1.

Atacul-surpriza rus asupra regiunii Harkov a expus nemilos vulnerabilitațile Ucrainei. Riscurile pentru ucraineni

23:25, 11.05.2024 - Orașul Vovceansk din nordul regiunii Harkov, eliberat de sub ocupația rusa in urma cu mai bine de 18 luni, s-a trezit vineri sub foc intens de arterie și bombardamente aeriene. Rusia a gasit o alta modalitate de a suprasolicita linia de aparare deja firava a Ucrainei, relateaza CNN.

Surpriza anului: economiile occidentale, umilite de Rusia

16:10, 17.04.2024 - Potrivit Fondului Monetar Internațional, se așteapta ca economia Rusiei sa creasca mai rapid decat toate economiile avansate in acest an. In cea mai recenta ediție a World Economic Outlook, FMI estimeaza o creștere a Rusiei cu 3,2%, depașind ratele prognozate pentru SUA (2,7%), Marea Britanie (0,5%),…

„O ai sau nu o ai!” Ionut Chirila stie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei si va ajunge in Qatar: „Ii lipseste!”

12:00, 14.04.2024 - Ionut Chirila stie de ce Florinel Coman a dus lipsa de oferte din campionatele importante ale Europei si va ajunge, din vara, in Qatar. Antrenorul roman e convins ca lui „Mbappe” de la FCSB ii lipseste o calitate pentru a juca la cel mai inalt nivel. Chirila a analizat evolutiile golgheterului Ligii…


Ce parere ai despre aceasta stire?