Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Despre dragoste și violență domestică la S.C.KOEPP S.R.L, Ariniș

Publicat:

 Pentru ca azi celebram din nou dragostea, este un prilej bun de a ne reaminti care este adevarata haina a dragostei, a iubirii, și sa analizam in ce masura o purtam in relație cu ceilalți, fie ca sunt membrii familiei, prietenii, colegii, vecinii, dușmanii, etc. Tot mai mult ne exprimam iubirea prin mesaje complicate, prin cadouri scumpe, buchete imense de flori și prea puțin prin simțire. Studiile arata ca cele mai disfuncționale relații le au cei care iși prezinta povestea de dragoste ca ceva spectaculos, perfect, sau cel puțin aproape perfect. Pentru a preveni relațiile disfuncționale și/…

Citeste articolul mai departe pe jurnalmm.ro…  

Sursa articol: jurnalmm.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ordin de protecție emis pe loc pentru agresor Incident de violența domestica la Satu Mare

10:25, 29.06.2024 - In cauza, cercetarile sunt continuate sub aspectul savarșirii infracțiunii de violența in familie. The post Ordin de protecție emis pe loc pentru agresor Incident de violența domestica la Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

Psiholog: „Agresorul va ramane mereu un agresor”. 40% dintre romani nu știu ca violența domestica se pedepsește prin lege

23:40, 28.04.2024 - Ultimul studiu național cu privire la violența domestica vine cu cifre ingrijoratoare. 40% dintre romani inca nu au aflat ca acest tip de comportament se pedepsește prin lege. Psihologii explica motivele.

Un actor american a fost gasit mort la doua zile dupa ce a fost acuzat de violența domestica

23:45, 06.04.2024 - Un actor american, cunoscut din serialul 1923, a fost gasit mort intr-o padure. Este vorba despre Cole Brings Plenty, un tanar actor in varsta de 27 de ani. Descoperirea a avut loc la doua zile dupa ce actorul fusese acuzat de violența domestica.


Ce parere ai despre aceasta stire?