Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Designerii le propun mireselor să aleagă bej, auriu, gri, roz sau piersică

Publicat:

Te mariti anul acesta si vrei sa stralucesti in rochia de mireasa? Atunci tine seama de trendurile in materie de rochii de mireasa pentru anul acesta.

Te poti inspira si din modelele expuse la targurile de specialitate, si din creatiile unor designeri romani precum , , , si surorile Ersa.

recomanda dantela

Rochiile mai inguste castiga popularitate anul acesta, pentru ca subtiaza silueta. Cel mai nou stil in ceea ce priveste rochiile de mireasa este croiala in linie dreapta. Ca materiale…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum ne imbracam la nunta in 2024? De la mireasa la invitat, afla ultimele tendinte in materie de rochii de ocazie!

13:06, 11.06.2024 - Fiecare femeie doreste sa arate impecabil la evenimentele speciale din viata ei, iar alegerea rochiei potrivite este esentiala pentru a si indeplini aceasta dorinta. De la rochiile de mireasa, care reprezinta piesa centrala a unei nunti, pana la rochitele de seara si rochiile de ocazie, fiecare tip…

Mireasa - Capriciile iubirii. Elena a izbucnit in plans, dupa intervenția din direct a mamei lui Valentin. Reacția neașteptata a doamnei Floarea: „E in lacrimi degeaba”

21:55, 03.06.2024 - Ediția din aceasta seara de la Mireasa - Capriciile iubirii a adus momente tensionate in cuplul format din Valentin și Elena. Mama concurentului a intrat in direct, dand de ințeles ca nu mai are la fel ca inainte cuvinte de lauda la adresa iubitei fiului ei.

Panica la o nunta din Romania. Mirele s-a prabușit pe ringul de dans

14:46, 27.05.2024 - Cum s-a intamplat totulEvenimentul a avut loc in weekend, la o sala de evenimente din apropierea orașului Botoșani. Incidentul s-a petrecut aproape de miezul nopții, cand toți se așteptau sa fie furata mireasa, conform tradiției. In schimb, mirele, in varsta de 44 de ani și sarbatorindu-și ziua de naștere,…

Operațiune contra cronometru de salvare a unui copil cazut intr-o fantana de 19 metri VIDEO

16:25, 20.05.2024 - Un copil a cazut, luni, intr-o fantana cu o adancime de 19 metri, in localitatea Mireasa din județul Constanța. Salvatorii au reușit extragerea lui din fantana. Copilul este conștient și, cooperant.

Mireasa, sezon 7. Ce au spus Maria și Antonio despre desparțirea dintre Simona și Andrei. Ce anunț a facut tanara

17:05, 12.05.2024 - Dupa aproximativ doua luni in care Antonio și Maria nu au mai intrat live cu susținatorii, cei doi caștigatori ai sezonului 7 Mireasa și-au facut puțin timp pentru cei care și-au dorit sa le puna intrebari. Cei doi tineri se afla in prezent in Marea Britanie. Printre subiectele abordate s-a numarat…

Ce mesaj a transmis Antonia de la Mireasa, sezonul 9. Ieri, concurenta a fost eliminata din competiție / FOTO

14:15, 27.04.2024 - In cursul zilei de ieri, iubita lui Cristian a fost eliminata din casa Mireasa, sezonul 9. Cu lacrimi in ochi, Antonia și iubitul ei și-au luat ramas-bun. Vizibil copleșiți de durere, cei doi au fost nevoiți sa se desparta dupa ce publicul a decis ca tanara sa iasa din competiție. 

Mireasa sezon 9, 18 aprilie 2024. Simona Gherghe, anunț important. Ce se va intampla in gala: „Dam un refresh acestui sezon”

17:10, 18.04.2024 - Simona Gherghe a promis o veste importanta atat pentru concurneții sezonului 9 cat și pentru telespectatori. La finalul emisiei live de pe 18 aprilie 2024, prezentatoarea Mireasa a venit cu anunțul important!

Mireasa, sezonul 4. Cum s-a pozat Ela dupa ce a ajuns de urgența la spital. Ce mesaj le-a transmis susținatorilor sai

15:46, 08.04.2024 - Ela, fosta concurenta din sezonul 4 Mireasa, și-a ingrijorat susținatorii dupa ce soțul ei a facut un anunț neașteptat. Petrica Nemeș a dat vestea ca partenera lui a ajuns de urgența la spital in urma cu mai bine de o saptamana. Iata ce mesaj a transmis tanara.


Ce parere ai despre aceasta stire?