Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Desertul Zilei: Tartă cu prune şi mac

Publicat:

Ingrediente

Pentru blat

300 g faina

125 g unt

1 lingura smantana

1 ou

1 praf de sare

50 g nuca macinata

Pentru umplutura de mac

150 g mac

250 ml lapte

50 g unt

50 g zahar

Pentru crema de vanilie

1 plic budinca de vanilie

200 ml frisca lichida

250 g prune

Citeste mai mult pe click!sanatate.ro

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Inghețata de casa. Desertul de sezon care se prepara repede și nu conține conservanți sua coloranți

07:20, 26.06.2024 - Inghețata de casaIn plin sezon estival, inghețata de casa se numara printre deserturile cele mai cautate. Este racoroasa in zilele toride de vara și o puteți prepara chiar dumneavoastra daca aveți la indemana niște fructe pe care, fie le combinați, fie le folosiți separat, obținand un suc din ele, in…

Sorin Bontea a dezvaluit secretul! De ce sunt atat de speciale sarmalele bucatarului: ingredientul care le da savoare

10:01, 30.05.2024 - Pentru a obține cele mai aromate și gustoase sarmale, Chef Sorin Bontea recomanda un truc simplu dar eficient: adaugarea unui strat de costița afumata intre straturile de sarmale din oala de gatit. Acest ingredient confera sarmalelor o aroma intensa și un gust deosebit, care va surprinde și incanta…

Tarta cu capșuni atat de simpla ca o poate face și un copil. Doar cateva ingrediente sunt necesare

20:35, 23.05.2024 - Tarta cu capsuni este unul dintre cele mai delicioase deserturi diun aceasta perioada a anului, cand ai ocazia sa gatești cu fructe proaspete și dulci. Se prepara din doar cateva ingrediente ieftine și in cateva minute. Iata cum sa gatești o tarta cu capșuni simpla.

Rețeta delicioasa și ușoara de cheesecake. Are doar patru ingrediente și e gata in 30 de minute

15:55, 09.05.2024 - Vrei sa ii surprinzi pe cei dragi și sa nici nu iți bați prea tare capul? Daca iți dorești sa gatești un desert simplu, pe care sa il faci cu un minim de agitație, atunci ai ajuns in locul potrivit. Incearca aceasta rețeta de cheesecake, un preparat cu doar cateva ingrediente de baza, gata in 30 de…

Tiramisu cu sos de capsuni

00:05, 26.04.2024 - Ingrediente: 5 oua, 250 g mascarpone, 300 g capșuni, 100 ml apa, 23 pișcoturi, 7 linguri zahar, 1 lingurita esenta de vanilie, sare Mod de preparare: Se spala casunile, se curata si se taie felii. Se pun intr-un vas, cu apa si doua linguri de zahar, si se fierb cinci minute. Se mixeaza cu un mixer vertical…

Rețeta: Antricot de vita cu salata verde și roșii cherry coapte

16:05, 13.04.2024 - Ingrediente – antricot de vita 350 g – roșii cherry 100 g – salata verde 30 g – unt 20 g – rozmarin – sare – piper – ulei de masline – ardei iute 5 g Mod de preparare Antricotul de vita se cresteaza și se condimenteaza cu piper, apoi se sareaza și se pune pe gratar. Roșiile cherry se pun pe gratar alaturi…

Rețeta Andreei Esca gustata la Antena 1! Odraslele vedetei Pro TV, Alesia și Aris Eram au gatit la ”Chefi la cuțite”

12:05, 05.04.2024 - Rețeta Andreei Esca face audiența și la Antena 1. Copiii vedetei Pro TV, Alesia și Aris Eram au gatit la ”Chefi la cuțite”. Frații deveniți cunoscuți in umbra celebrei lor mame, veterana prezentatoare a știrilor Pro Tv, s-au prezentat la noul sezon al cooking show-ului ”Chefi la cuțite”. Ca și la ”America…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…


Ce parere ai despre aceasta stire?