Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Desertul zilei: Papanaşi braşoveni

Publicat:

Ingrediente

250 g branza dulce de vaci

4 linguri cu faina

1 ousare

1 praf de copt

vanilie sau razatura de lamaie

1 cana ulei

Mod de preparare

Treci branza prin sita sau o sfarami bine cu furculita si amesteci intr-un castron adanc oul, faina, 1 lingurita cu sare, praful de copt, razatura de lamaie. Framanti amestecul cu mana, imparti in bucati mici, pe care le faci sul si le lipesti la capete.

Obtii covrigei mici, pe care-i rumenesti in ulei incins. Ii scoti pe servetele, ii treci pe farfuriile de desert si-i acoperi cu dulceata…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Inghețata de casa. Desertul de sezon care se prepara repede și nu conține conservanți sua coloranți

07:20, 26.06.2024 - Inghețata de casaIn plin sezon estival, inghețata de casa se numara printre deserturile cele mai cautate. Este racoroasa in zilele toride de vara și o puteți prepara chiar dumneavoastra daca aveți la indemana niște fructe pe care, fie le combinați, fie le folosiți separat, obținand un suc din ele, in…

Dulceața de pepene galben. Cea mai rapida și ieftina rețeta pe care o preparau bunicile

08:55, 25.06.2024 - Dulceața de pepene galbenPepenele galben este un fruct de sezon, iar in aceasta perioada va puteți bucura din plin de el. Este un fruct gustos și racoritor, insa poate fi folosit și pentru prepararea dulcețurilor. Va recomandam o rețeta excelenta de dulceața de pepene galben, fina si foarte aromata.…

Desert racoros cu piersici. Este perfect in zilele de vara, alaturi de o limonada cu gheața

13:40, 18.06.2024 - Ingrediente pentru desertul cu piersiciPentru a prepara acest desert delicios, veți avea nevoie de urmatoarele ingrediente simple:Piersici proaspete: Alegeți cinci piersici bine coapte și suculente pentru gustul lor dulce și aromat.Zahar: Pentru a intensifica dulceața fructelor. Nu mult, doar 50 de…

Secretul celei mai bune salate de icre. Ce trebuie sa faci ca sa nu se taie: trucul folosit de marii bucatari

07:26, 14.06.2024 - Mulți au renunțat dupa incercari nereușite și ingrediente irosite. Secretul pentru a preveni taierea salatei consta in primul pas al procesului. Inițial, icrele trebuie mixate singure, timp de 1-2 minute, fara a adauga ulei. Doar dupa ce pelicula ce inconjoara bobițele este sparta, icrele vor putea…

Secretul celei mai bune salate de icre. Ce trebuie sa faci ca sa nu se taie: trucul folosit de marii bucatari

10:15, 13.06.2024 - Mulți au renunțat dupa incercari nereușite și ingrediente irosite. Secretul pentru a preveni taierea salatei consta in primul pas al procesului. Inițial, icrele trebuie mixate singure, timp de 1-2 minute, fara a adauga ulei. Doar dupa ce pelicula ce inconjoara bobițele este sparta, icrele vor putea…

Gozmele – rețete placinta turceasca. Cum se prepara și cu ce umpluturi

09:05, 07.05.2024 - Gozmele inseamna un aluat de patiserie nedospit, care se intinde intr-o foaie subțire și se adauga umpluturi diverse. Vezi mai jos cum faci cea mai buna rețeta de placinta turceasca, gozmele.Gozmele, un deliciu culinar turcesc, mini placinte umplute cu diferite amestecuri care mai de care mai delicioase.…

Rețeta de pasca fara aluat. Preparat delicios care se prepara foarte simplu

23:21, 30.04.2024 - Pasca cu branza fara aluat este de fapt… cheesecakeTradiția ca pe masa de Paște sa se afle și pasca vine de la evrei. Legenda spune ca aceștia, grabindu-se sa plece spre Egipt, nu au mai avut timp sa dospeasca aluatul pentru a face paine și astfel a luat naștere pasca. Pentru evrei, acest preparat se…

Desertul special al marilor cofetari

09:45, 08.04.2024 - Incercați brownies cu budinca de banane. Este un desert special, o reinterpretare reușita cu banane, din care  obținem o prajitura cu o textura mai untoasa, extrem de apreciata de marii cofetari. Amestecul de banane creeaza echilibrul perfect al aromelor, fara acea aroma artificiala de banana,  potrivit…


Ce parere ai despre aceasta stire?