Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Desenul unui copil de 10 ani a socat Marea Britanie

Publicat:

Desenul unui copil de 10 ani a socat baietel de 10 ani a socat Marea Britanie cu un desen pe care l-a prezentat la scoala. Acesta a desenat ceea ce vedea de la fereastra dormitorului sau: o prostituata, un barbat urinand in strada si o bataie.
Baiatul, al carui nume nu a fost facut public, locuieste, impreuna cu familia sa, in resortul Boscombe din Bournemouth, Dorset, o zona care fusese foarte cunoscuta printre cei care cautau un loc linistit in care sa traiasca. Numai ca, in ultimii ani, intreaga zona a fost "infectata cu boala traficului de droguri". 
Tatal…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum vrea Gino Iorgulescu sa-si scape baiatul de puscarie. In joc e o suma uriasa. Dezvaluiri despre cazul care a socat Romania

09:10, 16.06.2024 - S-a aflat cum vrea Gino Iorgulescu sa-si scape baiatul de puscarie. In joc e o suma uriasa. Vezi AICI cum vrea Gino Iorgulescu sa-si salveze baiatul de puscarie...Ies la iveala dezvaluiri absolut uluitoare din cazul care a socat toata Romania. 

Viiturile au facut ravagii. Copil, de cinci ani, mort, iar altul de șapte ani este ranit in urma alunecarilor de teren

14:41, 14.06.2024 - Cum s-a intamplat totulTragedia a avut loc miercuri dupa-amiaza, in apropiere de Graz (sudul Austriei), unde copilul se afla impreuna cu mama sa, fratele sau și doi prieteni pe un drum de la marginea unei paduri, conform unui comunicat al poliției. Baiatul de cinci ani a fost surprins de o alunecare…

Un copil de 11 ani a pus pe jar toata poliția din Hunedoara dupa ce a sunat un necunoscut ca sa faca o farsa. Ce a spus la telefon

14:20, 08.06.2024 - Un copil de 11 ani din Petrila, judetul Hunedoara, a declansat o adevarata ancheta la IPJ Hunedoara, dupa ce a sunat la intamplare un barbat caruia i-a cerut ajutor spunandu-i ca este agresat de tatal sau. Baiatul facuse o farsa, alaturi de un prieten de doar 10 ani. Parintii celor doi vor fi amendati…

Regele Charles a primit o scrisoare impresionanta de la un copil: raspuns emoționant de la Palatul Buckingham

19:31, 06.06.2024 - Un elev de clasa a VII-a din orasul bulgaresc Pomorie i-a trimis o scrisoare regelui Charles al III-lea al Marii Britanii, informeaza Rador Radio Romania.Baiatul ii descrie Majestatii Sale orasul sau natal, bogatiile culturale, istorice si naturale nationale si locale.

Copil de 8 ani, gasit mort dupa ce s-a jucat cu pistolul tatalui sau, in Chișinau! Baiatul a gasit arma intr-un seif

21:40, 26.04.2024 - Un copil in varsta de 8 ani a fost gasit mort in casa, in Chișinau. Incidentul cutremurator a avut loc dupa ce micuțul a gasit și s-a jucat cu pistolul legal deținut de tatal sau. Arma era pastrata intr-un seif.

Un copil a murit, dupa ce a cazut o poarta peste el, in Olt! Baiatul de trei ani nu a putut fi salvat

22:21, 09.04.2024 - O tragedie sfașietoare a lovit județul Olt, dupa ce un baiat in varsta de trei ani și-a pierdut viața in mod tragic. Incidentul cutremurator a avut loc in localitatea Marunței, unde o poarta de acces s-a prabușit peste micuț, provocandu-i rani mortale.

Copil de 6 ani, bagat in coma. O poarta de fotbal a cazut peste el, intr-un sat din Bihor

12:15, 07.04.2024 - Un copil in varsta de 6 ani din localitatea Ciumeghiu din Bihor a ajuns la spital, sambata seara, 6 aprilie 2024, pentru ca o poarta metalica de pe un teren de fotbal a cazut peste el. Baiatul a suferit un traumatism cranian sever si este in coma.


Ce parere ai despre aceasta stire?