Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperiți civilizația vinului și simțul estetic rafinat

Publicat:

CARIERE va propune o incursiune in aria fascinanta a Banchetelor socratice, celebrand astfel licoarea ce transcende vremuri, oameni și societați, in cadrul unul eveniment special: „ și a Minții”, ce va avea loc joi, 10 iulie 2014, incepand cu ora 19:00, la restaurantul .

Citeste articolul mai departe pe cariereonline.ro…  

Sursa articol: cariereonline.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Schimb de replici la dezbaterea Biden-Trump: ”Ai simțul moral al unui depravat”, ”Tu ești fraierul, tu ești ratatul”

07:45, 28.06.2024 - ”Sa faci un test cognitiv, dar unul foarte ușor”, ”Este platit de China”, ”Se comporta ca un palestinian” – și-au mai spus cei doi Un schimb de replici aprins a avut loc in prima confruntare dintre președintele democrat in funcție al SUA Joe Biden și predecesorul sau Donald Trump, candidatul republicanilor…

Știrea Cititorului: ”Am impresia ca nu va place civilizația și curațenia!”

17:16, 14.06.2024 - O turdeanca a sesizat faptul ca in centrul orașului, cineva a inceput sa-și arunce deșeurile aiurea. Chiar daca sunt puse in saci, locul gunoaielor nu este acolo unde le-a lasat cel care a manifestat o lipsa de bun simț și de civilizație. ”Azi in centrul orașului… ieri era un sac, azi plus 2, ma mir…

Șapte cetațeni din Sri Lanka, ascunși in cutii de carton, descoperiți la frontiera Nadlac II

11:10, 14.06.2024 - Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II au depistat, ascunși intr-o autoutilitara condusa de un tanar de 21 de ani,... The post Șapte cetațeni din Sri Lanka, ascunși in cutii de carton, descoperiți la frontiera Nadlac II appeared first on Special Arad · ultimele…

Noaptea minții! Cum se comporta un medic de familie din Cluj cu pacienții sai: „Merge sa-și ia inghețata, apoi intra in cabinet și povestește la telefon”

16:40, 12.06.2024 - Nesimțirea unor medici de familie nu are limite. Un pacient din Cluj a relatat pe un forum local experiența sa frustranta cu noul medic de familie. Dupa pensionarea predecesoarei, pacienții au fost preluați de o alta doctorița, insa comportamentul acesteia lasa de dorit.Barbatul spune ca pacienții pot…

Papa Francisc se va intalni cu actori de comedie din intreaga lume: „Doamne, da-mi simtul umorului”

17:25, 08.06.2024 - Papa Francisc, care spune ca se roaga in mod regulat "Doamne, da-mi simtul umorului", se va intalni cu comedianti din intreaga lume, inclusiv cu actrita americana Whoopi Goldberg, pe 14 iunie, a anuntat sambata Vaticanul, relateaza Reuters.Vaticanul a publicat o lista lunga de actori care sunt asteptati…

Profesiile viitorului. Descoperiți calea spre tehnologiile care schimba lumea la Facultatea de Chimie și Inginerie Chimica de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca! (P)

10:21, 22.05.2024 - Daca sunteți absolvenți de liceu și cautați o facultate de top care sa va ofere o cariera de succes și satisfacție profesionala, Facultatea de Chimie și Inginerie Chimica de la Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca este alegerea perfecta pentru voi!

SPORTUL MINȚII Kovacs Balazs, vicecampion național la șah

12:51, 25.04.2024 - Șahiștii Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare, Kovacs Balazs și Seletye Dominik au reprezentat cu brio orașul nostru la Campionatele Naționale ale Romaniei ... The post SPORTUL MINȚII Kovacs Balazs, vicecampion național la șah first appeared on Informatia Zilei .

Europarlamentari de extrema dreapta fac jocurile rușilor la un post de propaganda: „Sper ca civilizația din Ucraina va pierde”

17:15, 11.04.2024 - „Daca este un razboi al civilizației, ei bine, sper ca civilizația din Ucraina va pierde”, a declarat, pentru Vocea Europei, Marcel de Graaff, un deputat olandez de extrema dreapta, dintr-un studio de televiziune aflat chiar in interiorul Parlamentului European, in octombrie anul trecut.


Ce parere ai despre aceasta stire?