Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperirea ŞOCANTĂ făcută după MOARTEA bunicii. Ce bilet a lăsat bătrâna nepoților

Publicat:

, o batrana cu simtul umorului O batrana a murit in urma unui atac cerebral, fiind de mai bine de un an imobilizata intr-un scaun cu rotile. La scurt timp dupa moartea ei, nepotii au descoperit un bilet lasat de batrana, iar continutul i-a lasat fara replica.

Se pare ca femeia a ales sa rezolve într-o maniera inedita problema necrologului pe care rudele ei ar fi trebuit sa-l scrie dupa moartea ei. Batrâna si l-a scris singura, însa însa descrie cauza mortii altfel decât realitatea.

Rândurile i-au amuzat pe nepotii ei si le-a…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz controversat! Medic chirurg, acuzat ca și-a lasat fiica in varsta de 13 ani sa opereze la cap un pacient

15:45, 07.06.2024 - Caz controversat! In urma unei sesizari anonime potrivit careia un medic chirurg și-ar fi dus fiica in varsta de 13 ani in sala de operație și minora ar fi participat activ la intervenția chirurgicala, cadrul medical este cercetat de oamenii legii.

3 iunie: 100 de ani de la moartea lui Franz Kafka, scriitorul care ne-a lasat capodopere precum „Procesul” sau „Metamorfoza”

00:05, 03.06.2024 - Pe 3 iunie, in 1906, s-a nascut cantareața și spioana Josephine Baker. In 1922 a murit scriitorul Duiliu Zamfirescu, iar 1924, Franz Kafka. Tot intr-o zi de 3 iunie au venit pe lume Tony Curtis, Aurelian Temișan și Rafael Nadal, iar in 2001, in aceeași zi, ne-a parasit Anthony Quinn.

Alina Marymar, durere uriașa dupa moartea nepotului ei. Lucas a avut o relație speciala cu fiica lui Tzanca Uraganu / FOTO

13:06, 19.05.2024 - Alina Marymar sufera enorm dupa moartea nepotului ei. Potrivit unei imagini postate de soția lui Tzanca Uraganu pe rețelele de socializare, Lucas a avut o relație foarte speciala cu verișoara lui și a iubit-o inca din primul moment.

Afaceristul care și-a lasat compania angajaților, prin testament. Moartea sa a starnit un val de emoție

17:00, 06.05.2024 - Gestul unui antreprenor din Italia a starnit, la moartea sa, un val de emoție in intreaga regiune Friuli-Venezia Giulia. Piero Pittaro și-a lasat intreaga afacere drept moștenire angajaților, scrie rotalianul.com.

Barbat de 61 de ani din Vințu de Jos cercetat de polițiști, dupa ce și-a amenințat cu moartea soțiia și fiica

14:46, 12.04.2024 - Joi, 11 aprilie 2024, in jurul orei 20.40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurala Vințu de Jos au fost sesizați de catre o femeie de 38 de ani, din Vințu de Jos, cu privire la faptul ca a fost amenințata de tatal sau. Din primele cercetari efectuate de polițiști, s-a constatat faptul ca, in…

„Moartea” masinilor electrice, aproape certa! Am intalnit si romani care regreta ca au trecut la autoturisme „verzi”: „M-a lasat pe strada”

19:00, 10.04.2024 - Masinile electrice incep sa-si piarda din fani. Problema autonomiei n-a fost rezolvata de constructori nici pana acum. Unde mai punem ca infractructura Romaniei nu este deloc „prietenoasa” cu aceste vehicule? Un sofer de masina electrica se bucura ca parcheaza gratis in Bucuresti, dar a identificat…

A fost deschis testamentul secret al milionarului Adrian Kreiner - S-a și lasat cu scandal intre fiica și concubina milionarului ucis

14:01, 09.04.2024 - A fost deschis testamentul secret al milionarului Adrian Kreiner - S-a și lasat cu scandal intre fiica și concubina milionarului ucisUcis de talhari anul trecut, in noaptea de 6 noiembrie, afaceristul sibian Adrian Kreiner avea un testament despre care nu știa nimeni, in afara


Ce parere ai despre aceasta stire?