Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire uimitoare. O creatură marină preistorică, numită "fosilă vie", ar trăi până la 100 de ani

Publicat:

O echipa de cercetatori din Franța a dezvaluit ca peștele misterios, numit celacant, ar putea trai la mare adancime pana la 100 de ani, de cinci ori mai mult decat se credea anterior, a transmis .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Monstru de 7 metri: o "creatura marina" aruncata pe plaja a trebuit sa fie ridicata de un tractor

05:25, 04.07.2024 - Un rechin uriaș de 7 metri lungime a fost aruncat pe o plaja britanica. Funcționarii publici locali au fost nevoiți chiar sa aduca tractoare pentru a indeparta peștele masiv de pe coasta. Despre aceasta scrie publicația What's The Jam. Cadavrul rechinului, al doilea pește viu ca marime din mare, a fost…

Descoperire uluitoare facuta de oamenii de știința britanici: Hipopotamii zboara. „Este naucitor!”

17:11, 03.07.2024 - O analiza minuțioasa, efectuata de oamenii de știința de la Colegiul Regal Veterinar din North Mymms, Hertfordshire, a unor videoclipuri cu hipopotami a aratat ca, in momentul in care cand ating viteza maxima, mamiferele... zboara, relateaza The Guardian.

Marine Le Pen spune ca Macron nu va avea de ales și-l va numi premier pe Bardella dupa alegeri

20:20, 27.06.2024 - Marine Le Pen, șefa din umbra a Adunarii Naționale, principalul partid de extrema-dreapta din Franța, este de parere ca partidul ei va reuși sa obțina o majoritate absoluta in parlamentul francez dupa alegerile de duminica și ca va forma un guvern care sa preia deciziile in ce privește apararea, inclusiv…

Liderul extremei drepte din Franța, Jordan Bardella, l-a atacat pe Kylian Mbappe pentru declarațiile anti-extremism

19:50, 18.06.2024 - Liderul extremei drepte franceze, Jordan Bardella, l-a criticat pe fotbalistul Kylian Mbappe pentru indemnul adresat tinerilor de a vota impotriva „extremiștilor” la alegerile legislative din aceasta luna, scrie The Guardian.

Descoperire uimitoare pe planeta Marte: „Credeam ca e imposibil”

21:05, 16.06.2024 - Planeta Marte a dezvaluit un nou secret: chiciura a fost descoperita in varful vulcanilor sai gigantici, o descoperire neașteptata care va ajuta oamenii de știința sa ințeleaga mai bine ciclul apei pe „Planeta Roșie”, esențial pentru viitoarele misiuni de explorare, informeaza AFP.

Descoperire uimitoare printre ruinele Pompeiului. Arheologii au gasit „camera neagra” VIDEO

16:15, 12.04.2024 - O noua descoperire surprinzatoare a fost facuta in ruinele orașului Pompei. Arheologii au dat peste o sala de banchet, cu fresce uluitoare și in stare buna de conservare, care ilustreaza personalitați din Razboiul Troian, relateaza The Guardian.

"Camera neagra" a fost gasita in Pompei. Imagini din incaperea descrisa ca fiind cea mai uimitoare descoperire facuta vreodata

08:55, 12.04.2024 - O sala de banchet, cu fresce bine conservate care infatiseaza personaje inspirate de razboiul troian, a fost descoperita de arheologi, in Pompei. A fost descrisa ca fiind una dintre cele mai uimitoare descoperiri facute vreodata in situl arheologic din sudul Italiei, scrie The Guardian.

Descoperire uimitoare: acest animal era considerat disparut

03:35, 08.04.2024 - Cercetatorii din Indonezia au gasit blana unui tigru Javan pe insula Java. Ei cred ca aceasta indica faptul ca animalul a fost recunoscut disparut prematur. O cantitate mica de blana, care a fost lasata pe gardul uneia dintre plantații, a fost observata inca in 2019. Cercetatorii au analizat apoi acidul…


Ce parere ai despre aceasta stire?