Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire uimitoare după analiza unei roci selenare

Publicat:

Luna a avut un câmp magnetic timp de cel puțin 2 miliarde de ani, de doua ori mai mult decât se credea pâna acum, conform analizei unei roci selenare aduse de astronauții din echipajul misiunii Apollo 15, în 1971, informeaza

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire uimitoare pe planeta Marte: „Credeam ca e imposibil”

21:05, 16.06.2024 - Planeta Marte a dezvaluit un nou secret: chiciura a fost descoperita in varful vulcanilor sai gigantici, o descoperire neașteptata care va ajuta oamenii de știința sa ințeleaga mai bine ciclul apei pe „Planeta Roșie”, esențial pentru viitoarele misiuni de explorare, informeaza AFP.

Secrete uimitoare din culisele vieții de magician – lucruri fascinante și mai puțin știute

10:15, 14.06.2024 - Viața de magician este plina de mister și fascinație, dar dincolo de stralucirea scenei se ascund numeroase aspecte mai puțin cunoscute. De la ritualuri de pregatire și trucuri bine pastrate la povestiri captivante din culise, sunt cateva dintre lucrurile mai puțin știute despre viața de magician care…

Descoperire uimitoare! Gena vinovata pentru bolile inflamatorii intestinale grave

21:00, 06.06.2024 - Cercetatorii de la Institutul Francis Crick, University College și Imperial College London au facut o descoperire cruciala in lupta impotriva bolilor inflamatorii intestinale (BII) precum colita ulcerativa și boala Crohn.

Aventura uimitoare a unei pisici. Cum a traversat America intr-o cutie de carton

22:36, 29.04.2024 - O pisica din Utah a trecut printr-o aventura uimitoare. Galena a disparut timp de 6 zile, dupa care a fost gasita in California, fiind trimisa din greșeala intr-un colet al companiei Amazon.

Descoperire uimitoare printre ruinele Pompeiului. Arheologii au gasit „camera neagra” VIDEO

16:15, 12.04.2024 - O noua descoperire surprinzatoare a fost facuta in ruinele orașului Pompei. Arheologii au dat peste o sala de banchet, cu fresce uluitoare și in stare buna de conservare, care ilustreaza personalitați din Razboiul Troian, relateaza The Guardian.

"Camera neagra" a fost gasita in Pompei. Imagini din incaperea descrisa ca fiind cea mai uimitoare descoperire facuta vreodata

08:55, 12.04.2024 - O sala de banchet, cu fresce bine conservate care infatiseaza personaje inspirate de razboiul troian, a fost descoperita de arheologi, in Pompei. A fost descrisa ca fiind una dintre cele mai uimitoare descoperiri facute vreodata in situl arheologic din sudul Italiei, scrie The Guardian.

Descoperire uimitoare: acest animal era considerat disparut

03:35, 08.04.2024 - Cercetatorii din Indonezia au gasit blana unui tigru Javan pe insula Java. Ei cred ca aceasta indica faptul ca animalul a fost recunoscut disparut prematur. O cantitate mica de blana, care a fost lasata pe gardul uneia dintre plantații, a fost observata inca in 2019. Cercetatorii au analizat apoi acidul…

DESCOPERIRE TRAGICA Enigama dispariției lui Emile

08:56, 02.04.2024 - Analiza ramașițelor poate contribui la confirmarea sau infirmarea anumitor ipoteze, iar poliția continua sa investigheze toate posibilitațile. The post DESCOPERIRE TRAGICA Enigama dispariției lui Emile first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?