Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire șocantă pe un câmp din Caraș-Severin! Tânără înjunghiată, găsită moartă de oamenii legii. Cine a anunțat teribila crimă

Publicat:

Momente de groaza in Caraș-Severin, acolo unde oamenii legii au fost anunțați cu privire la existența cadavrului unei femei pe un camp. Ajunși la fața locului, polițiștii și criminaliști au facut descoperirea șocanta. Ceea ce i-a ingrozit și mai mult pe oamenii legii a fost persoana care i-a anunțat despre crima petrecuta miercuri seara. Cine […] The post Descoperire șocanta pe un camp din Caraș-Severin! Tanara injunghiata, gasita moarta de oamenii legii. Cine a anunțat teribila crima appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fata  de 17 ani, gasita moarta intr-o camera de hotel, alaturi de un tanar de 24 de ani

10:45, 27.06.2024 - Crima urmata de sinucidere, intr-un hotel din Capitala! O minora de 17 a fost omorata de un tanar de 24 de ani. Camerele de supraveghere din zona l-au surprins pe barbat intr-un magazin din apropiere in timp ce-și cumpara un cuțit, cel mai probabil arma crimei. La data de 25 iunie 2024, Poliția Capitalei…

Descoperire șocanta intr-o casa: Femeie gasita moarta, plina de arsuri; detalii suspecte gasite de anchetatori

22:55, 16.06.2024 - O femeie a fost gasita moarta, duminica, in locuința sa din Vișeu de Sus, județul Maramureș. Potrivit surselor, femeia era intinsa pe pat, prezenta numeroase arsuri, iar in casa in care era curațenie luna, se simțea un puternic miros de benzina.

Caz halucinant in Oradea! O femeie a fost gasita moarta intr-o remorca! Criminaliștii au intervenit de urgența

10:36, 11.06.2024 - Caz șocant in Oradea! O femeie a fost descoperita fara suflare intr-o remorca. Criminaliștii au fost sesizați și au intervenit de urgența la fața locului pentru investigații. Oamenii legii sunt de parere ca ar fi vorba despre o crima.

Acces Direct. Parinții Raisei, fetița de doi ani gasita moarta langa casa, noi declarații. Ultimele momente dinainte ca micuța din Dolj sa dispara: „Ne-au povestit...”

18:00, 29.05.2024 - Familia Raisei nu iși poate reveni din șoc de cand au aflat ca fiica lor a fost gasita moarta. Parinții ei vor sa se faca dreptate, indiferent despre cine se va dovedit ca este vinovat. Cei doi nu cred ca verișorul copilei ar fi acționat singur și sunt convinși ca exista și altcineva implicat.

Descoperire șocanta in Botoșani! O fetița de 8 ani a fost gasita moarta intr-o liziera de salcami

10:50, 25.05.2024 - In Botoșani a avut loc o descoperire șocanta. Trupul unei fetițe de doar 8 ani a fost gasit intr-o liziera de salcami, in apropiere de locuința din care plecase. Chica Roșa MAria Silvia a parasit domiciliul pentru a merge la o ruda și nu s-a mai intors.

Descoperire șocanta! Barbat injunghiat și ingropat de viu, gasit in viața dupa 4 zile VIDEO

07:25, 18.05.2024 - Totul a pornit dupa ce o persoana a alertat autoritațile din Glodeni ca ruda sa, o femeie de 74 de ani, a fost gasita moarta in propria locuința. In aceeași zi, autoritațile au identificat un suspect, care s-a dovedit a fi chiar un consatean de-ale victimelor.Ancheta a scos, insa, la iveala ceva și…

Tragedie in Reșița. O femeie a fost gasita moarta in casa, iar tatal ei a fost dus la spital. In locuința se simțea miros de gaz

12:05, 12.04.2024 - O femeie a fost gasita moarta in casa, iar tatal ei a fost dus la spital, in stare de inconștiența. Cei doi ai fost gasiți de un vecin care a semnalat ca in locuința se simte miros de gaz, transmite IPJ Caraș-Severin.


Ce parere ai despre aceasta stire?