Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire şocantă: Fetiţa moartă într-un incediul dintr-un apartament fusese înjunghiata

Publicat:

de pe langa , cei care coordoneaza ancheta in acest caz, au fost sesizati ca pe data de 31 august, in jurul orei 22.10, intr-un apartament din municipiul Constanta a izbucnit un incendiu, in urma caruia o femeie de 33 de ani si fiica sa de doi ani au decedat.   "In prezent s-a dispus efectuarea unor expertize medico-legale pentru a se stabili cauzele si imprejurarile deceselor celor doua persoan (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire șocanta intr-o casa: Femeie gasita moarta, plina de arsuri; detalii suspecte gasite de anchetatori

22:55, 16.06.2024 - O femeie a fost gasita moarta, duminica, in locuința sa din Vișeu de Sus, județul Maramureș. Potrivit surselor, femeia era intinsa pe pat, prezenta numeroase arsuri, iar in casa in care era curațenie luna, se simțea un puternic miros de benzina.

Descoperire șocanta in cazul femeii gasite moarta intr-o remorca! Sora ei se afla sechestrata intr-un bloc din apropierea rulotei / FOTO

14:10, 11.06.2024 - O descoperire șocanta a fost facuta recent in cazul femeii gasite moarta intr-o remorca! Sora ei se afla sechestrata intr-un bloc din apropierea rulotei. Iata ce au descoperit anchetatorii care se ocupa de acest caz cutremurator!

Percheziții la Medina Legala Constanța: trei funcționari, reținuți pentru acuzația de luare de mita

14:35, 28.05.2024 - Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanța și polițiștii au facut percheziții in dosare care vizeaza funcționari de la Serviciului Județean de Medicina Legala Constanța și din cadrul Spitalului Județean de Urgența ,,Sfantul Apostol Andrei” Constanța, acuzați de luare de mita, conform Mediafax.

Cutremurator! Raisa, fetița de doi ani din Dolj care fusese data disparuta, gasita moarta

11:46, 28.05.2024 - Deznodamant cutremurator al cautarilor ample derulate inca din ziua precedenta pentru gasirea unei fetițe de doi ani și cinci luni, din Dolj. Conform unor informații de ultima ora, copila a fost gasita fara suflare. Raisa, fetita data disparuta luni, a fost gasita moarta, la cateva sute de metri de…

Descoperire șocanta in Botoșani! O fetița de 8 ani a fost gasita moarta intr-o liziera de salcami

10:50, 25.05.2024 - In Botoșani a avut loc o descoperire șocanta. Trupul unei fetițe de doar 8 ani a fost gasit intr-o liziera de salcami, in apropiere de locuința din care plecase. Chica Roșa MAria Silvia a parasit domiciliul pentru a merge la o ruda și nu s-a mai intors.

Descoperire macabra in Baia Mare. Intr-un apartament, oamenii legii au gasit cadavrul unui barbat in varsta de 51 de ani

08:35, 23.04.2024 - O descoperire macabra a fost facuta intr-un apartament din Baia Mare. Oamenii legii au gasit cadavrul unui barbat in varsta de 51 de ani, dupa ce au fost sesizați ca dintr-o locuința se simte un miros ingrozitor.


Ce parere ai despre aceasta stire?