Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire macabră - Rămăşiţele unei femei dispărute, găsite în stomacul unui piton

Publicat:
Descoperire macabră - Rămăşiţele unei femei dispărute, găsite în stomacul unui piton

Ramasitele unei femei disparute au fost gasite in stomacul unui piton, care o inghitise in intregime, a anuntat miercuri politia din provincia indoneziana Sulawesi de Sud (centru), informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire macabra. O femeie care a plecat sa cumpere medicamente pentru fiul ei bolnav, ucisa și inghițita de un ȘARPE uriaș. Cum a gasit-o soțul ei

09:35, 05.07.2024 - O femeie de 36 de ani din provincia indoneziana Sulawesi de Sud a avut parte de o moarte terifianta. Ramașițele ei au fost descoperite chiar de soțul sau in stomacul unui piton uriaș. Femeia, in varsta de 36 de ani, disparuse marți dimineața dupa ce plecase de acasa pentru a cumpara medicamente pentru…

Descoperire macabra intr-un camion frigorific: Opt persoane au fost gasite moarte

19:05, 17.06.2024 - Opt persoane au murit asfixiate intr-un TIR frigorific, anunta autoritatile, relateaza AFP. ”Soferul a gasit opt persoane inconstiente care se sufocau” intr-un TIR frigorific care le conducea la Hongzhuangyang, un oras situat in provincia Henan (centru), au anuntat duminica

Descoperire macabra, la Arad: doua persoane decedate, gasite intr-o cladire

21:00, 14.06.2024 - Doua persoane au fost gasite decedate, vineri dupa-amiaza, intr-un imobil din Șeitin, județul Arad, transmite Mediafax.Vineri dupa-masa in jurul orei 16:25 la numarul unic de urgența 112 a fost sesizata prezența a doua persoane decedate, intr-un imobil din localitatea Șeitin.

Descoperire macabra in Braila! Doua persoane au fost gasite moarte intr-un imobil. Aveau urme de violenta pe corp 

22:11, 11.06.2024 - O descoperire macabra a fost facuta intr-o locuința din Braila. Doua persoane, femeie și barbat, au fost gasite fara suflare, cu urme de violenta pe corp. Oamenii legii au inceput cercetarile pentru a stabili in ce conditii s-a produs tragedia.

Incident socant: trupul unei femei disparute a fost gasit intreg in burta unui piton urias. A inghițit-o de vie | VIDEO

17:26, 10.06.2024 - Incidentul incredibil de rar s-a petrecut in Indonezia, unde corpul unei femei care disparuse in urma cu o zi de acasa a fost descoperit, vineri, intreg in burta unui piton urias. Sotul ei spune ca a fost inghitita de vie.

Descoperire macabra la granița țarii. Trei cadavre au fost gasite in Tisa, de un pescar / FOTO 

11:00, 08.05.2024 - Cadavrele a trei tineri au fost gasite la granița cu Romania, in Tisa. Potrivit informațiilor transmise de granicerii ucraineni, cel mai probabil, barbații incercau sa paraseasca Ucraina. Cel mai mic dintre ei avea doar 18 ani.

Descoperire macabra intr-un bloc din Timișoara, in ziua de Paște

16:25, 05.05.2024 - Un barbat de 31 de ani, care locuia intr-un apartament din Timisoara, nu a mai raspuns apropiatlor sai la telefon, astfel ca acestia au solicitat sprijinul autoritatilor. Barbatul a fost gasit mort in locuinta.


Ce parere ai despre aceasta stire?