Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire macabră la Orhei: Corpul neînsuflețit al unui bărbat, găsit într-un lac

Publicat:
Descoperire macabră la Orhei: Corpul neînsuflețit al unui bărbat, găsit într-un lac

Corpul neinsuflețit al unui barbat de 43 de ani a fost gasit ieri, intr-un lac din Orhei. Potrivit oamenilor legii, cadavrul acestuia a fost transportat la expertiza medico-legala, pentru stabilirea exacta a cauzei decesului.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire macabra: Cadavrul unui barbat a fost gasit pe marginea drumului, intre Agigea și Eforie

13:25, 06.07.2024 - Polițiștii fac cercetari, dupa ce cadavrul unui barbat a fost gasit, sambata dimineața, in apropierea D.N. 39, intre localitațile Agigea și Eforie. In cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala pentru savarșirea infracțiunii de ucidere din culpa.

Descoperire macabra in Constanța. Un barbat a fost gasit mort pe marginea șoselei, intre Agigea și Eforie Nord

13:15, 06.07.2024 - Cadavrul unui barbat a fost gasit pe marginea șoselei, intre localitațile Agigea și Eforie Nord. Victima prezinta un traumatism cranian grav, a informat Serviciul de Ambulanța Județean Constanța, potrivit Agerpres.

Descoperire macabra in judetul Constanta! Barbat gasit decedat pe DN39 intre Agigea si Eforie Nord

09:05, 06.07.2024 - Un barbat a fost gasit decedat in aceasta dimineata pe DN39 Constanta Mangalia intre localitatile Agigea si Eforie Nord. Potrivit SAJ Constanta la fata locului a intervenit un echipaj SAJ C2. Din pacate nu s a mai putut face nimic pentru victima care prezenta leziuni incompatibile cu viata. Cadrele…

Descoperire macabra la Sibiu: Un barbat de 40 de ani a fost ucis in curtea unei biserici

10:26, 22.06.2024 - Un barbat de 40 de ani, din Șura Mare, a fost gasit mort in curtea unei biserici din Sibiu. Un trecator a observat cadavrul și a alertat autoritațile prin apel 112. Polițiștii fac cercetari pentru a stabili identitatea autorului.

Descoperire macabra in Gorj. Trupul unui barbat decedat a fost gasit de polițiști, la scurt timp dupa ce s-a anunțat dispariția

22:05, 29.05.2024 - Un barbat de 91 de ani a fost gasit fara suflare in apropierea casei. O nepoata i-a anunșat dispariția, iar autoritațile au inceput cautarile folosindu-se de o drona cu termoivizune. Trupul a fost preluat și dus la Institutul de Medicina Legala pentru cercetari.

Descoperire macabra in Masivul Vulcan! Un barbat a fost gasit mort, la scurt timp dupa ce a fost dat disparut

13:50, 26.05.2024 - O descoperire șocanta a avut loc in Masivul Vulcan. O persoana a fost gasita fara suflare, dupa ce a cazut intr-o rapa de la inalțimea de 5 metri. Anunțul cu privire la deces a fost facut de echipa de salvamont din Gorj.

Descoperire MACABRA! Polițiștii au gasit un barbat ce și-a pus capat zilelor intr-un garaj!

08:35, 08.05.2024 - La data de 7 mai a.c., in jurul orei 20.15, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Cluj-Napoca, au fost sesizați despre faptul ca un barbat de 80 de ani a fost gasit spanzurat in garajul unui imobil din municipiul Cluj-Napoca. In urma examinarii preliminare, pe corpul acestuia nu au fost identificate…

Descoperire macabra in Timișoara. Un barbat de 31 de ani a fost gasit mort de mama sa, in propria locuința

21:00, 05.05.2024 - In Timișoara a avut loc o descoperire macabra! Mama și-a gasit fiul in varsta de 31 de ani fara suflare, chiar in propria locuința și a alertat autoritațile. Polițiștii sosiți la fața locului au deschis un dosar și au inceput cercetarile.


Ce parere ai despre aceasta stire?