Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire macabră la Lăpușna: Cadavrul unui bărbat de 68 de ani, găsit într-o fântână

Publicat:

Intr-o fantana din Lapușna a fost gasit cadavrul unui barbat. Trupul neinsuflețit a fost descoperit de catre un satean in varsta de 81 de ani, care a observat langa fantana un chipiu și o scurta, asemanatoare cu cele ale vecinului sau, potrivit TV8 . La sosirea echipajelor speciale, din fantana a fost scos cadavrul barbatului de 68 de ani. Ulterior, polițiștii au inițiat o ancheta pentru stabilirea tuturor circumstanțelor cazului.

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire macabra: Cadavrul unui barbat a fost gasit pe marginea drumului, intre Agigea și Eforie

13:25, 06.07.2024 - Polițiștii fac cercetari, dupa ce cadavrul unui barbat a fost gasit, sambata dimineața, in apropierea D.N. 39, intre localitațile Agigea și Eforie. In cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala pentru savarșirea infracțiunii de ucidere din culpa.

Descoperire macabra in Constanța. Un barbat a fost gasit mort pe marginea șoselei, intre Agigea și Eforie Nord

13:15, 06.07.2024 - Cadavrul unui barbat a fost gasit pe marginea șoselei, intre localitațile Agigea și Eforie Nord. Victima prezinta un traumatism cranian grav, a informat Serviciul de Ambulanța Județean Constanța, potrivit Agerpres.

Descoperire macabra pe DN39: Un barbat cu capul strivit, gasit pe marginea drumului

12:25, 06.07.2024 - Cadavrul unui barbat, cu traumatism cranian grav, a fost gasit, sambata, pe marginea DN 39, intre Agigea si Eforie, judetul Constanta. Politistii au deschis o ancheta pentru indetificarea barbatului si stabilirea imprejurarilor decesului. Polițiștii fac cercetari, dupa ce cadavrul unui barbat a fost…

Descoperire macabra in Sibiu. Trupul unui barbat a fost gasit fara suflare in curtea unei biserici

10:05, 22.06.2024 - Un barbat in varsta de 40 de ani a fost gasit mort in curtea unei biserici din Sibiu. Un trecator i-a vazut trupul fara viața și a alertat autoritațile care au sosit la fața locului. Din primele informații se considera ca acesta ar fi fost ucis, iar faptașul este in libertate.

Descoperire macabra in Gorj. Trupul unui barbat decedat a fost gasit de polițiști, la scurt timp dupa ce s-a anunțat dispariția

22:05, 29.05.2024 - Un barbat de 91 de ani a fost gasit fara suflare in apropierea casei. O nepoata i-a anunșat dispariția, iar autoritațile au inceput cautarile folosindu-se de o drona cu termoivizune. Trupul a fost preluat și dus la Institutul de Medicina Legala pentru cercetari.

Descoperire macabra la Pitești: Cadavrul unui tanar a fost descoperit intr-o mașina

08:50, 09.05.2024 - Cadavrul unui tanar a fost descoperit in noaptea de miercuri spre joi intr-o mașina din Pitești. Autoturismul se afla in apropierea locului de munca al tanarului. Autoritațile au inceput o ancheta.

Descoperire MACABRA! Polițiștii au gasit un barbat ce și-a pus capat zilelor intr-un garaj!

08:35, 08.05.2024 - La data de 7 mai a.c., in jurul orei 20.15, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Cluj-Napoca, au fost sesizați despre faptul ca un barbat de 80 de ani a fost gasit spanzurat in garajul unui imobil din municipiul Cluj-Napoca. In urma examinarii preliminare, pe corpul acestuia nu au fost identificate…


Ce parere ai despre aceasta stire?