Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire macabra intr-un oras antic din Egipt

Publicat:

O marturie a practicilor barbare de acum cateva mii de ani

16 maini omenesti datand din anul 3.600 inainte de Cristos, descoperite de arheologi la un castel din orasul antic egiptean Avaris, demonstreaza brutalitatea cu care oamenii dornici sa detina puterea isi tratau semenii, scrie .

Atunci cand ii capturau pe inamici in lupta, luptatorii egipteni le taiau acestora mana dreapta, in ideea ca astfel ii vor deposeda de putere pentru totdeauna.  Fragmentele de membre umane erau apoi prezentate regelui, care ii recompensa pe viteji cu aur.

Doua dintre mainile descoperite

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire macabra la Sibiu: Un barbat de 40 de ani a fost ucis in curtea unei biserici

10:26, 22.06.2024 - Un barbat de 40 de ani, din Șura Mare, a fost gasit mort in curtea unei biserici din Sibiu. Un trecator a observat cadavrul și a alertat autoritațile prin apel 112. Polițiștii fac cercetari pentru a stabili identitatea autorului.

Descoperire macabra, la Arad: doua persoane decedate, gasite intr-o cladire

21:00, 14.06.2024 - Doua persoane au fost gasite decedate, vineri dupa-amiaza, intr-un imobil din Șeitin, județul Arad, transmite Mediafax.Vineri dupa-masa in jurul orei 16:25 la numarul unic de urgența 112 a fost sesizata prezența a doua persoane decedate, intr-un imobil din localitatea Șeitin.

Descoperire macabra in Braila! Doua persoane au fost gasite moarte intr-un imobil. Aveau urme de violenta pe corp 

22:11, 11.06.2024 - O descoperire macabra a fost facuta intr-o locuința din Braila. Doua persoane, femeie și barbat, au fost gasite fara suflare, cu urme de violenta pe corp. Oamenii legii au inceput cercetarile pentru a stabili in ce conditii s-a produs tragedia.

BAIA MARE Descoperire macabra astazi dupa amiaza intr-o garsoniera din Baia Mare

18:40, 27.05.2024 - Descoperire macabra astazi dupa amiaza intr-o garsoniera din Baia Mare. Un barbat in varsta de aproximativ 65 de ani a... The post BAIA MARE Descoperire macabra astazi dupa amiaza intr-o garsoniera din Baia Mare first appeared on Informatia Zilei .

Descoperire macabra in Munții Maramureșului. Polițiștii de frontiera au gasit doua cadavre la peste 1.900 de metri altitudine

11:30, 16.05.2024 - O descoperire macabra a avut loc in Munții Maramureșului. Doua cadavre au fost gasise la altitudinea de 1.900 de metri de catre polițiștii de frontiera care patrulau in zona. Autoritiațile au preluat corpurile fara viața și vor fi duse la autopsie pentru cercetari.

Descoperire macabra la Pitești: Cadavrul unui tanar a fost descoperit intr-o mașina

08:50, 09.05.2024 - Cadavrul unui tanar a fost descoperit in noaptea de miercuri spre joi intr-o mașina din Pitești. Autoturismul se afla in apropierea locului de munca al tanarului. Autoritațile au inceput o ancheta.

Descoperire macabra intr-un bloc din Timișoara, in ziua de Paște

16:25, 05.05.2024 - Un barbat de 31 de ani, care locuia intr-un apartament din Timisoara, nu a mai raspuns apropiatlor sai la telefon, astfel ca acestia au solicitat sprijinul autoritatilor. Barbatul a fost gasit mort in locuinta.

Descoperire macabra in casa unor romani din Italia. Ce țineau in frigiderul casei din Roma

18:30, 02.04.2024 - Politia a fost alertata de medicii de la policlinica Casilino dupa ce femeia s-a prezentat la urgente cu o sangerare puternica, a carei cauza sustinea ca nu o poate explica.Dupa o examinare la sectia de ginecologie, medicii au stabilit ca sangerarea se datora unui avort sau unei nasteri premature. Pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?