Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire macabră în Sibiu: Bărbat găsit fără suflare, lângă o biserică

Publicat:

Vineri noaptea, un barbat in varsta de 40 de ani din , Sibiu, a fost gasit inconstient pe o strada de langa biserica din oraș. Politia si echipele medicale au intervenit prompt, insa barbatul a fost declarat mort. Cercetarile sunt preluate de .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire macabra la Sibiu: Un barbat de 40 de ani a fost ucis in curtea unei biserici

10:26, 22.06.2024 - Un barbat de 40 de ani, din Șura Mare, a fost gasit mort in curtea unei biserici din Sibiu. Un trecator a observat cadavrul și a alertat autoritațile prin apel 112. Polițiștii fac cercetari pentru a stabili identitatea autorului.

Descoperire macabra in Sibiu. Trupul unui barbat a fost gasit fara suflare in curtea unei biserici

10:05, 22.06.2024 - Un barbat in varsta de 40 de ani a fost gasit mort in curtea unei biserici din Sibiu. Un trecator i-a vazut trupul fara viața și a alertat autoritațile care au sosit la fața locului. Din primele informații se considera ca acesta ar fi fost ucis, iar faptașul este in libertate.

Cluj: Descoperire tragica in Campia Turzii! Un barbat fost gasit fara suflare in propria casa

09:35, 20.06.2024 - Un barbat de 63 de ani a fost gasit decedat intr-un imobil de pe strada din Campia Turzii. Potrivit polițiștilor acesta ar fi ales sa-și ia propria viața, prin spanzurare.„La data de 19 iunie a.c., in jurul orei 16.25, Politia Municipiul Campia Turzii a fost sesizata despre faptul ca un barbat de 63…

Descoperire macabra in Cluj-Napoca. Membrii unei familii, gasiți fara suflare in curtea casei

10:36, 19.06.2024 - O descoperire tragica a avut loc marți seara, cand Poliția Municipiului Cluj-Napoca a fost sesizata printr-un apel la numarul de urgența 112 despre faptul ca o familie nu mai raspunde la telefon.

Descoperire tragica la Cluj. Un barbat a fost gasit fara suflare langa o stana/Polițiștii cerceteaza cazul

15:10, 10.06.2024 - Descoperire macabra in comuna Cornești, județul Cluj. Un barbat a fost gasit spanzurat langa o stana.Poliția continua cercetarile sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpa.„La data de 9 iunie, in jurul orei 20.05, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurala Gherla au fost sesizați despre faptul…

Descoperire macabra: Barbat de 47 de ani, gasit spanzurat langa raul Siret

21:30, 19.05.2024 - Doua echipaje de pompieri de la Detasamentul Tecuci intervin, duminica seara, in cazul unui barbat de 47 de ani gasit spanzurat pe o limba de pamant de pe raul Siret. Sursa video: ISU GalatiPotrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Galati, apelul in acest caz a venit de la dispeceratul…

Descoperire macabra in Timișoara. Un barbat de 31 de ani a fost gasit mort de mama sa, in propria locuința

21:00, 05.05.2024 - In Timișoara a avut loc o descoperire macabra! Mama și-a gasit fiul in varsta de 31 de ani fara suflare, chiar in propria locuința și a alertat autoritațile. Polițiștii sosiți la fața locului au deschis un dosar și au inceput cercetarile.


Ce parere ai despre aceasta stire?