Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire MACABRĂ în raionul Ştefan Vodă! A fost găsit corpul neînsufleţit al unui bărbat

Publicat:

Descoperire macabra in satul Talmaza, raionul Ștefan Voda. Un barbat in varsta de 38 de ani a fost omorat in propria locuinta. Cei care au batut alarma au fost vecinii. La scurt timp oamenii legii au reținut doi suspecți.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire macabra la Sibiu: Un barbat de 40 de ani a fost ucis in curtea unei biserici

10:26, 22.06.2024 - Un barbat de 40 de ani, din Șura Mare, a fost gasit mort in curtea unei biserici din Sibiu. Un trecator a observat cadavrul și a alertat autoritațile prin apel 112. Polițiștii fac cercetari pentru a stabili identitatea autorului.

Descoperire macabra in Sibiu. Trupul unui barbat a fost gasit fara suflare in curtea unei biserici

10:05, 22.06.2024 - Un barbat in varsta de 40 de ani a fost gasit mort in curtea unei biserici din Sibiu. Un trecator i-a vazut trupul fara viața și a alertat autoritațile care au sosit la fața locului. Din primele informații se considera ca acesta ar fi fost ucis, iar faptașul este in libertate.

Descoperire macabra in Sibiu: Barbat gasit fara suflare, langa o biserica

10:00, 22.06.2024 - Vineri noaptea, un barbat in varsta de 40 de ani din Sura Mare, Sibiu, a fost gasit inconstient pe o strada de langa biserica din oraș. Politia si echipele medicale au intervenit prompt, insa barbatul a fost declarat mort. Cercetarile sunt preluate de Parchetul Tribunalului Sibiu.

Descoperire macabra in Masivul Vulcan! Un barbat a fost gasit mort, la scurt timp dupa ce a fost dat disparut

13:50, 26.05.2024 - O descoperire șocanta a avut loc in Masivul Vulcan. O persoana a fost gasita fara suflare, dupa ce a cazut intr-o rapa de la inalțimea de 5 metri. Anunțul cu privire la deces a fost facut de echipa de salvamont din Gorj.

Descoperire macabra: Barbat de 47 de ani, gasit spanzurat langa raul Siret

21:30, 19.05.2024 - Doua echipaje de pompieri de la Detasamentul Tecuci intervin, duminica seara, in cazul unui barbat de 47 de ani gasit spanzurat pe o limba de pamant de pe raul Siret. Sursa video: ISU GalatiPotrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Galati, apelul in acest caz a venit de la dispeceratul…

Descoperire macabra in zona Sighetu Marmatiei. Trupul unui barbat a fost gasit in albia raului Tisa

14:06, 16.05.2024 - Azi, in jurul orei 12.30, in zona de competența a Sectorului Poliției de Frontiera Sighetu Marmației, a fost descoperit corpul unui barbat fara semne vitale, in albia raului Tisa. Acesta a fost gasit la aproximativ 15 metri de malul romanesc, pe direcția localitatii Sighetu Marmației. In cauza cercetarile…

Descoperire macabra in Timișoara. Un barbat de 31 de ani a fost gasit mort de mama sa, in propria locuința

21:00, 05.05.2024 - In Timișoara a avut loc o descoperire macabra! Mama și-a gasit fiul in varsta de 31 de ani fara suflare, chiar in propria locuința și a alertat autoritațile. Polițiștii sosiți la fața locului au deschis un dosar și au inceput cercetarile.

Descoperire macabra in Baia Mare. Intr-un apartament, oamenii legii au gasit cadavrul unui barbat in varsta de 51 de ani

08:35, 23.04.2024 - O descoperire macabra a fost facuta intr-un apartament din Baia Mare. Oamenii legii au gasit cadavrul unui barbat in varsta de 51 de ani, dupa ce au fost sesizați ca dintr-o locuința se simte un miros ingrozitor.


Ce parere ai despre aceasta stire?