Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire alarmantă. Placa tectonică de sub Oceanul Indian se va rupe în două

Publicat:

Descoperire alarmanta facuta de geologi. Placa tectonica de sub se va rupe in doua, arata un studiu publicat de . Specialistii au constatat ca placa se rupe incet, iar cele doua parți se distanțeaza una de cealalta cu aproximativ 1,7 milimetri pe an.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Descoperirea care schimba istoria: Dovezi ale unei civilizații pierdute, in urma cu 2500 de ani

23:20, 19.06.2024 - Arheologii din Spania au descoperit o placa de piatra antica inscriptionata cu alfabetul complet al civilizatiei pierdute Tartessos, mai veche cu 400 de ani decat Piatra din Rosetta, scrie Live Science. Aceasta placa, gasita la Casas del Turunuelo, in provincia Badajoz, dateaza din jurul anului 600…

Situatie alarmanta, pe Litoral: Apa Marii Negre, poluata! Vezi reactia specialistilor constanteni (FOTO+VIDEO)

10:25, 19.06.2024 - S a dat alarma pe litoral, astazi, 19 iunie 2024, dupa ce pescarii au semnalat aparitia unei substante la suprafata apei. Specialistii nu exclud posibilitatea ca Marea Neagra sa fie poluata cu hidrocarburi.Stire in curs de actualizareCiteste si: DSVSA Constanta da unda verde pentru cules midii si rapane…

Descoperire șocanta in Satu Mare. Polițiștii au ridicat o grenada defensiva intr-un parc

23:15, 09.06.2024 - Un barbat din Satu Mare a facut o descoperire șocanta in aceasta dupa amiaza. In timp ce se plimba prin Parcul Cubic a observat o grenada de mana și a alertat autoritațile. Specialiștii sosiți la fața locului au preluat dispozitivul și l-au depozitat in siguranța pentru a fi distrus.

Creștere alarmanta a intoxicațiilor cu psihoactive la copii: „Vedem in jur de 50-60 de pacienti pe luna”

06:05, 27.05.2024 - Tot mai mulți copii ajung la spital intoxicați voluntar cu substanțe psihoactive, dupa ce consuma medicamente prescrise persoanelor cu afecțiuni psihiatrice sau cumparate ilegal, avertizeaza șefa Secției de toxicologie de la Spitalul „Grigore Alexandrescu“, dr. Viorela Nițescu.

Cat de asemanatoare sunt Terra și Marte? Cercetatorii au facut o descoperire inedita pe Planeta Roșie: „Ceva special a fost acolo”

19:21, 07.05.2024 - O serie de roci imprastiate pe o straveche linie a unui tarm de pe Marte arata ca Planeta Rosie ar fi fost mult mai asemanatoare Terrei decat au crezut oamenii de stiinta, conform unui studiu publicat in jurnalul JGR Planets, transmite marti Live Science.

Descoperire alarmanta in apropiere de Atena

00:15, 27.04.2024 - In timpul lucrarilor la un proiect de dezvoltare urbana la scara larga, in complexul fostului aeroport Elliniko, la sud de Atena, au fost descoperite 314 bombe din al Doilea Razboi Mondial. Primarul din Elliniko-Argyroupoli, Giannis Konstantatos, a declarat ca ascunzatoarea de muniție de fabricație…

Amestecul puternic cu care sa uzi plantele de apartament primavara. Se vor umple de flori. Vei fi invidiat

22:41, 12.04.2024 - Amestecul puternic cu care sa uzi plantele de apartament la inceput de primavara. Veți avea nevoie de doar doua ingrediente pe care, cu siguranța, le aveți deja in bucatarie. Daca veți stropi plantele cu acest amestec, se vor umple de flori. Specialiștii in gradinarit recomanda sa folosiți aceasta procedura!…

Anunț ANM de ultima ora! Prognoza a fost actualizata. Cum va fi vremea pana la inceputul lunii mai

16:25, 07.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis prognoza meteo actualizata. Iata cum va fi vremea in Romania la inceputul lunii mai.


Ce parere ai despre aceasta stire?