Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Deputat PNL, acuzații GRAVE după protestul din 10 august: După ce regimul Dragnea a dat cu gaze împotriva românilor nevinovați, acum dă cu minciuni

Publicat:

Deputatul liberal susține, intr-o postare pe Facebook, ca "adevarul despre represiunea din 10 august și responsabilii ei trebuie aflat pana la capat".

"Adevarul trebuie aflat pana la capat.

Dupa ce regimul Dragnea a dat cu gaze impotriva romanilor nevinovați, acum da cu minciuni și dezinformari nerușinate. Dupa ciomageala fizica a manifestanților pașnici, a venit ciomageala adevarului, a evidenței și a bunului simț.

Dupa ce au disparut din spațiul public in urma reprimarii brutale a manifestației de protest din 10 august, tartorii din PSD-ALDE au trimis la…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

UE incepe ofensiva impotriva chinezilor de la Temu și Shein. Acuzații grave

08:30, 29.06.2024 - Retailerii chinezi de comert electronic rapid Temu si  Shein au primit ordine de la autoritatile de reglementare tehnologice din UE sa furnizeze detalii despre modul in care respecta regulile UE privind continutul online pana pe 12 iulie, in urma plangerilor organismelor de protectie a consumatorilor,…

EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Barbatul susține ca a fost pacalit și iși vrea banii inapoi! Declarații pentru Spynews.ro!

15:50, 24.05.2024 - Fostul iubit al Cristinei Pucean vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre controversa pe care a creat-o pe rețelele de socializare! Tanarul, cel care a avut o relație de 6 luni cu iubita lui Bogdan de la Ploiești, inainte ca aceștia sa fie impreuna, face acuzații grave la adresa ei și a…

Acuzații grave la adresa BAE Systems, cel mai mare contractor de aparare din Regatul Unit - raport

06:30, 20.04.2024 - BAE Systems, cel mai mare contractor de aparare din Regatul Unit, a stabilit relatii comerciale cu tari acuzate de incalcari ale drepturilor omului, potrivit unui nou raport care dezvaluie extinderea afacerii sale profitabile cu arme, transmite CNBC, citat de news.ro.

Caz șocant! O romanca a murit, dupa ce a facut un RMN! Acuzații grave impotriva medicilor

15:06, 19.04.2024 - O femeie de 54 de ani, originara din Romania, a murit in urma unei proceduri de rezonanța magnetica (RMN) la o clinica privata din Italia. O ancheta a fost inițiata pentru a elucida circumstanțele acestui deces cutremurator, iar suspiciunile cad acum asupra medicilor implicați.

Acuzații grave la Catina | Catalin Cojocaru: „Abuzul este la el acasa!”

11:21, 10.04.2024 - Candidatul PSD la Primaria Catina, Catalin Cojocaru, lanseaza o serie de acuzații grave la adresa actualei conduceri a primariei. Intr-o postare pe Facebook, tanarul candidat  vorbește despre oamenii „plimbați de la o ușa la alta, (…), amanați nejustificat, mințiți, umiliți și șantajați.”. Cojocaru,…

Acuzații grave ale rectorului SNSPA, Remus Pricopie, impotriva lui Mircea Geoana: 'Face lucruri care NU se fac!'

17:50, 09.04.2024 - Remus Pricopie, rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), iși exprima preocuparea fața de comportamentul lui Mircea Geoana, Secretar General Adjunct al NATO, subliniind un mod de comunicare publica pe care il considera inadecvat și impotriva eticii diplomatice.

Angelina Jolie, noi acuzații grave impotriva fostului soț. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt

18:45, 06.04.2024 - Scandalul de la Hollywood continua! Angelina Jolie a facut noi acuzații impotriva fostului ei soț, alaturi de care a trait o poveste de dragoste vreme de ani la rand. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt. Ce s-a discutat din nou la Curtea Superioada din Los Angeles.

Silvestru Șoșoaca nu mai are ordin de protecție impotriva Dianei Șoșoaca! Senatoarea a facut acuzații grave: ”Nu ma intereseaza nici daca traiește, nici daca moare”

16:15, 05.04.2024 - Vești proaste pentru Diana Șoșoaca! A fost anulat ordinul de protecție pe care l-a obținut impotriva soțului ei! Silvestru Șoșoaca este foarte revoltat de situația in care se afla și a facut declarații tranșante la adresa soției sale, care se pregatește sa divorțeze de el.


Ce parere ai despre aceasta stire?