Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Depozitul „Colind” de la Moldindconbank, acum mai avantajos ca niciodată

Publicat:

De sarbatori, Moldindconbank revine cu o tradiție frumoasa și anunța lansarea depozitului „Colind”, atat de indragit și mult așteptat de clienții noștri. Acum depozitul este mai avantajos ca niciodata, pentru ca l-am impachetat cu multa grija, oferind condiții wow.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Cand e cel mai avantajos sa apelezi la serviciul de shuttle al parcarilor de la Aeroportul Otopeni?

17:25, 26.06.2024 - Planifici o vacanța sau o calatorie de afaceri și te gandești care este cea mai eficienta metoda prin care poți ajunge la Aeroportul Otopeni?Mulți calatori aleg sa vina cu mașina personala, deoarece este cea mai la indemana metoda, dar cand alegi o parcare privata din Otopeni, sunt șanse mari sa fii…

Alege filtrele in loc de plastic – campania Moldindconbank de responsabilizare privind consumul de apa

10:46, 21.06.2024 - Apa - zilnic folosim zeci, sute sau chiar mii de litri! Moldindconbank lanseaza campania de responsabilizare privind consumul de apa, dar și de reducere a amprentei asupra mediului inconjurator prin trecerea la soluții sustenabile.

Moldindconbank și Salt Edge – parteneriatul care aduce open bankingul in Moldova

09:55, 13.06.2024 - Moldindconbank, una dintre cele mai importante banci comerciale din Moldova, iși unește forțele cu Salt Edge, lider internațional in oferirea de soluții open banking, pentru a se conforma legislației PSD2 din Republica Moldova.

Caștigatoarea promoției ”Realizeaza-ți visul cu Visa și Moldindconbank” și-a primit cheile de la noua locuința

10:00, 23.05.2024 - Nadejda din Chișinau, marea caștigatoare a promoției ”Realizeaza-ți visul cu Visa și Moldindconbank”, a intrat in posesia premiului – un apartament in Capitala. Ea este o tanara mamica, iar plata caștigatoare a fost efectuata cu cardul social Visa.

Primește transferuri din strainatate direct pe cardul Moldindconbank și poți caștiga bani

10:50, 08.05.2024 - Transferurile din strainatate devin mai simple și mai comode. Descarca aplicația MICB Mobile Banking, deschide un card Mastercard de la Moldindconbank și primește banii, expediați de cei dragi, direct in cont, fara a veni la sucursala.

Moldindconbank se alatura Parteneriatului Național „Moldova pentru Educație”

15:11, 25.04.2024 - Moldindconbank reconfirma ca una din prioritațile sale este investiția in sistemul educației de calitate in Republica Moldova și anunța cu mandrie aderarea la Parteneriatului Național „Moldova pentru Educație”.

Mai multe femei vor beneficia de suport grație mini-turneului de fotbal caritabil Pudra Card de la Moldindconbank

11:45, 12.04.2024 - Numarul beneficiarelor mini-turneului de fotbal feminin caritabil, organizat de catre Pudra Card de la Moldindconbank, va fi extins. Subiectul a fost discutat de catre Tzvetanka Kroumova, prim-vicepresedinta Comitetului de conducere Moldindconbank, cu Maria Marinuța, directorul executiv International…

Moldindconbank a fost premiata pentru atingerea numarului de un milion de carduri Mastercard emise in Republica Moldova

12:21, 10.04.2024 - Moldindconbank este prima banca din Republica Moldova care a atins cifra remarcabila de un milion de carduri Mastercard. Pentru aceasta performanța, a fost premiata de catre compania internaționala Mastercard.


Ce parere ai despre aceasta stire?