Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Depolitizare, marca Viziteu! Concursurile organizate de Primărie, câștigate pe bandă rulantă de membri USR Bacău

Publicat:

Dupa ce a ieșit public de nenumarate ori sa clameze depolitizarea instituțiilor din administrația locala, dar și sa invite bacauanii sa participe la concursurile transparente organizate de , primarul se vede... Clic pe titlu pentru a citi tot articolul.

Citeste articolul mai departe pe ziaruldebacau.ro…  

Sursa articol: ziaruldebacau.ro


Stiri pe aceeasi tema

“U” Cluj face transferuri pe banda rulanta. Noul atacant de 19 ani a marcat 24 de goluri in sezonul trecut

14:55, 25.06.2024 - Mario Sfaiț este noul jucator a celor de la Universitatea Cluj. ,,Studenții” au ajuns la o ințelegere cu echipa Viitorul Mihai Georgescu, pentru tanarul de 19 ani. Acesta joaca pe poziția de extrema dreapta și a marcat 24 de goluri in sezonul trecut, in campionatul ligii a 4-a.,,FC Universitatea Cluj…

Demisii pe banda rulanta de la Procuratura Anticorupție, inainte de Vetting. 10 cereri, depuse oficial: „Un risc major pentru activitatea instituției”

13:21, 14.06.2024 - Crește numarul de cereri de demisie in randurile Procurorilor Anticorupție, dupa ce instituția a fost notificata despre inceputul procedurii de Vetting. Potrivit unui comunicat oficial, pana astazi, 10 procurori au anunțat ca demisioneaza.

Tragedii pe banda rulanta la granița Romaniei cu Ucraina. Exod al ucrainenilor care fug pentru a nu fi trimiși pe front

07:35, 30.05.2024 - Unul cere ajutor inghetat, alți doi au pierit in fuga lor: in munții din nordul Romaniei, tot mai mulți tineri ucraineni iși risca viața pentru a scapa de noile reguli de mobilizare in armata ucraineana.

”Toxicitatea din Bacau, principala cauza care genereaza boli grave, cancere pe banda rulanta”

07:05, 09.05.2024 - spune Ionel Condurat, copreședinte al Partidului Verde (Verzii) – D-le Ionel Condurat, sunteți copreședinte la Partidul Verde (Verzii), ce va propuneți sa realizați prin acțiunile partidului?  – Sanatatea, clima, mediul, aerul pe care-l respiram, calitatea vieții sunt obiectivele noastre principale.…

(video) Demisii pe banda rulanta la CA Chișinau, discuții pe tonuri aprinse și anunțuri „surpriza”: Ce decizii importante a luat astazi CSM

18:25, 07.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii s-au intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi au figurat 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecatori.

(live/update) Demisii pe banda rulanta la CA Chișinau: CSM accepta una dupa alta cererile depuse de judecatori

16:01, 07.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecatori.

Se vand afaceri la cheie, pe banda rulanta, in Oradea. Care este motivul, in viziunea experților imobiliari

07:06, 18.04.2024 - Site-urile specializate sunt pline de anunțuri de vanzare ale afacerilor din diverse domenii. Printre acestea regasim restaurante, cafenele, patiserii, pensiuni, locuri de joaca și chiar magazine aflate la colț de strada.

Se deschide o noua fabrica in Romania. Angajarile vor curge pe banda rulanta

18:30, 01.04.2024 - Deși investiția, una de peste 125 de milioane de euro, era anunțata inca din 2022, de-abia acum putem spune ca se deschide o noua fabrica in Romania, iar angajarile vor curge pe banda rulanta.


Ce parere ai despre aceasta stire?