Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dependența de droguri distruge viețile tuturor

Publicat:

Dependența de droguri fura minți și suflete. Distruge vieți. Și nu numai consumatorii au de suferit. Familiile lor și mai ales mamele se invinovațesc. Mariana a trecut prin asta. Asa cum multe mame se pot lauda cu niste fii model, la fel sunt si parintii care ajung la disperare din cauza celor pe care i-au adus pe lume. Nu intotdeauna copiii poarta amprenta educatiei ce le-a fost oferita in sanul unei familii aproape perfecte. Uneori, pustii o iau razna de prea mult bine Asa s-a intamplat si in cazul Marianei: «Daca mi-ar fi spus cineva, in urma cu vreo 7 ani, ca baiatul meu va ajunge un depravat,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un copil de 11 ani, disparut ieri, este cautat de Poliție: Persoanele care l-au vazut sau știu unde ar putea fi, rugate sa apeleze 112

19:35, 01.07.2024 - Polițiștii s-au mobilizat și intreprind masuri complexe de cautare a unui copil. Baiatul de 11 ani a disparut aseara in localitatea Covurlui din raionul Leova, insa despre dispariția lui Poliția a fost anunțata, astazi, in jurul orei 16:00, de primarul localitații.

Un copil de 11 ani a pus pe jar toata poliția din Hunedoara dupa ce a sunat un necunoscut ca sa faca o farsa. Ce a spus la telefon

14:20, 08.06.2024 - Un copil de 11 ani din Petrila, judetul Hunedoara, a declansat o adevarata ancheta la IPJ Hunedoara, dupa ce a sunat la intamplare un barbat caruia i-a cerut ajutor spunandu-i ca este agresat de tatal sau. Baiatul facuse o farsa, alaturi de un prieten de doar 10 ani. Parintii celor doi vor fi amendati…

Regele Charles a primit o scrisoare impresionanta de la un copil: raspuns emoționant de la Palatul Buckingham

19:31, 06.06.2024 - Un elev de clasa a VII-a din orasul bulgaresc Pomorie i-a trimis o scrisoare regelui Charles al III-lea al Marii Britanii, informeaza Rador Radio Romania.Baiatul ii descrie Majestatii Sale orasul sau natal, bogatiile culturale, istorice si naturale nationale si locale.

Familiile celor trei tineri morți in Vaslui, declarații cutremuratoare dupa ce au aflat de tragedie. Martorii au luat parte la scene greu de imaginat: ”Baiatul ardea”

21:50, 20.05.2024 - Trei tineri au avut parte de un sfarșit cumplit in Vaslui, dupa ce au fost victimele unui accident ingrozitor. Au urcat pe motociclete și au pornit la drum, fara sa știe ca este ultimul. Familiile lor sunt ingrozite de durere, iar martorii abia pot sa uite scenele la care au luat parte.

Poliția are nevoie de ajutor pentru a-l gasi pe David. Baiatul de 12 ani a disparut și familia il cauta cu disperare

22:30, 14.04.2024 - Un copil in varsta de 12 ani a plecat de acasa in cursul zilei de astazi și nu s-a mai intors. Familia nu mai știe nimic de minor și a alertat autoritațile. Poliția cere ajutorul romanilor pentru a-l gasi și a-l aduce in siguranța acasa.

Un copil a murit, dupa ce a cazut o poarta peste el, in Olt! Baiatul de trei ani nu a putut fi salvat

22:21, 09.04.2024 - O tragedie sfașietoare a lovit județul Olt, dupa ce un baiat in varsta de trei ani și-a pierdut viața in mod tragic. Incidentul cutremurator a avut loc in localitatea Marunței, unde o poarta de acces s-a prabușit peste micuț, provocandu-i rani mortale.

Copil de 6 ani, bagat in coma. O poarta de fotbal a cazut peste el, intr-un sat din Bihor

12:15, 07.04.2024 - Un copil in varsta de 6 ani din localitatea Ciumeghiu din Bihor a ajuns la spital, sambata seara, 6 aprilie 2024, pentru ca o poarta metalica de pe un teren de fotbal a cazut peste el. Baiatul a suferit un traumatism cranian sever si este in coma.


Ce parere ai despre aceasta stire?